Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel yarışmacısı Özge Özacar kimdir? Özge Özacar kaç yaşında, nereli? Özge Özacar hangi dizi ve filmlerde oynadı?

O Ses Türkiye, yılbaşı

O Ses Türkiye, yılbaşı özel programıyla izleyicileri ekrana bağlamaya hazırlanıyor. Bu özel programda Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncu kadrosundan bir isim olan Özge Özacar da jüriler arasında konuk olarak yer alacak. İzleyiciler, Özge Özacar’ın kim olduğunu, kaç yaşında ve nereli olduğunu, hangi dizilerde ve filmlerde rol aldığını merak ediyor.

ÖZGE ÖZACAR KİMDİR? Özge Özacar, 22 Nisan 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan Özacar, oyunculuk kariyerine başlamadan önce çeşitli oyunculuk teknikleri üzerine eğitimler almıştır. İngilizce ve Fransızca dillerine hakim olan genç oyuncu, Cannes Film Festivali’nde kırmızı halıda yürüyerek uluslararası arenada da adından söz ettirmiştir.

ÖZGE ÖZACAR’IN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER:

  1. Hayaller ve Hayatlar
  2. Kısmet
  3. Baba
  4. Bursa Bülbülü
  5. Seyyar
  6. Kefaret
  7. Hababam Sınıfı Yeniden
  8. Sevgili Geçmiş
  9. Meryem
  10. Lise Devriyesi
  11. Oyunbozan
  12. Tatlı Küçük Yalancılar

Özge Özacar, başarılı oyunculuğu ve farklı projelerdeki performansıyla dikkat çeken bir isim olarak kariyerine devam etmektedir. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında jüri koltuğunda izleyiciyle buluşacak olan Özge Özacar’ın performansı da merakla beklenmektedir.