Ocak 2024 diziler yayınlanacak mı? Diziler yılbaşı tatiline mi girdi? Bu hafta diziler var mı?

1 Ocak Pazartesi günü 2024 yılına coşkuyla girilirken, televizyon izleyicileri yeni yılın ilk gününde dizilerin yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Birçok kanal, televizyon yayın akışı listelerini paylaşarak izleyicileri bilgilendirdi. Ancak, bazı dizi hayranları gözlerini takip ettikleri yapımların yayınlanıp yayınlanmayacağına çevirdi.

1 Ocak Pazartesi günü itibarıyla birçok dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak. Kanalların yayın akışları incelendiğinde, bazı dizilerin tekrar bölümlerinin ekrana geleceği görüldü. Bu akşam Ömer, Ne Gemiler Yaktım, Kızıl Goncalar gibi yapımların yeni bölümü ekranlara gelmeyecek. Ayrıca, birçok dizi yılbaşı haftası nedeniyle bu hafta yeni bölümlerinin yayınlanmayacağı düşünülüyor.

İşte, bazı kanallarda yayınlanmayacak diziler:

  • Show TV: Sandık Kokusu, Aile, Kızılcık Şerbeti, Ne Gemiler Yaktım, Kara.
  • Star TV: Ömer, Yalı Çapkını. Ancak Sakla Beni yayınlanacak.
  • Kanal D: Üç Kız Kardeş, Yargı. Ancak Arka Sokaklar ve Dilek Taşı yayınlanacak.
  • ATV: Kuruluş Osman, Ben Bu Cihana Sığmazam, Kardeşlerim. Ancak Aldatmak, Safir, Ateş Kuşları ve Yıldızlar Bana Uzak yayınlanacak.
  • TRT 1: Kendi Düşen Ağlamaz. Ancak Gönül Dağı, Kod Adı Kırlangıç ve Teşkilat yeni bölümleriyle yayınlanacak.

Dizilerin 1 haftalık yılbaşı tatili arasının ardından önümüzdeki hafta yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor. Dizi severler, ekran başında yeni maceraları izlemek için sabırsızlanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ