Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller GÜNCEL LİSTE! Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Ne Kadar Oldu? 12 Ocak Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan Yerler

12 Ocak bakım maaşı yatan iller araştırmaları hızlandı. Çok sayıda vatandaşın gündeminde yer alan evde bakım maaşı yatan iller güncel liste araştırıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından engelli, hasta ve yaşlı bireylere ödenen bakım aylığı ne kadar belli oldu. Peki, ocak ayı evde bakım maaşı ne kadar oldu? İşte 12 Ocak bakım parası yatan iller..

Evde bakım maaşı gelişmelerine odaklanan vatandaşlar son durumu mercek altına aldı. Çok sayıda vatandaşın dört gözle beklediği ocak ayı evde bakım maaşı ne kadar oldu sorusunun yanıtı geldi. 2024 maaş zamlarının belli olmasıyla meraklı gözler ödeneklere çevrildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bakıma ihtiyaç duyan engelli, hasta, yaşlı bireylere ve ailelerine ödenen devlet desteği zammı araştırıldı. 2024 memur maaş zammı yüzde 49,25 olmasıyla evde bakım maaşı zammı ne zaman yatacak sorgusu başladı. Peki, evde bakım maaşı yatan iller güncel liste geldi mi? Evde bakım maaşı ocak zammı yatacak mı? İşte 12 Ocak evde bakım maaşı yatan iller..

OCAK AYI EVDE BAKIM MAAŞI NE KADAR OLDU?

2024 Ocak ayına girişle birlikte evde bakım maaşı ne kadar oldu sorgulandı. Hemen belirtelim ki hak sahiplerine verilen evde bakım maaşları ocak ayında zamlı olarak yatırılacak. Engelli maaşı, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı tavanı, bedelli askerlik ücreti, evde bakım maaşı ödemeleri memur zammı oranında artış alacak. Memur maaşlarına gelen yüzde 49,25 oranı ardından evde bakım maaşı ödemelerine de aynı oranda zam yapılacak. Ocak memur zammı ile Ocak ile Haziran ayları arasında geçerli olacak yeni evde bakım maaşı 5 bin 98 TL'den 7 bin 609 TL'ye yükseldi. Ocak ayı evde bakım maaşı yatan iller listesi geldi.

12 OCAK EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER

12 Ocak bakım maaşı yatan iller merak eden vatandaşlar için güncel liste yayınlandı. Hemen belirtelim ki evde bakım maaşı her ayın 11 ile 15'i arasında hesaplara geçiyor. Ocak ayı zamlı evde bakım maaşı ödemeleri 11 Ocak ile 15 Ocak 2024 tarihleri arasında yatmaya başladı. 2024 ocak ayı bakım parası yatan iller sorgulaması e-Devlet Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama sayfasından yapılıyor. Aşağıdaki linke tıklayın. Karşınıza çıkan ekranda şifre ve T.C kimlik numaranızla evde bakım maaşı sorgulama yapabilirsiniz. Evde bakım maaşı SMS ile sorgulama yapmak için BAKIYE yazıp 4747’e SMS göndermeniz yeterli.

E-DEVLET EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ