Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Oğlak Erkeğinin Anlaştığı Burçlar Hangileridir?

Kararlılığı ve estetiğe olan düşkünlüğü ile göz önüne çıkan Oğlak erkeği, Zodyak kuşağının en değişik özelliklere sahip olan burçlarından bir tanesidir. İşte Oğlak erkeği hakkında astrolojik bilgiler…

Kararlılığı ve estetiğe olan

Oğlak erkeğinin en iyi anlaştığı burçlar, romantik ilişkilerde ve arkadaşlık ilişkilerinde başka burçlardır. Oğlak erkeği için ideal partnerlerin burçları başlıca Yengeç, Akrep ve Balık burçlarıdır. Öte yandan Oğlak erkeği için ideal dost olacak burçlar ise Başak ve Terazi burçlarıdır. Yengeç Akrep ve Balık burçlarının romantik ve sadık tavırları Oğlak erkeğinin romantik bir ilişkide aradığı şeylerin başında gelir. Başak ve Terazi burçlarının düzenli ve sanatçı yapıları ile Oğlak erkeği için oldukça keyifli bir dostluk söz konusu olabilir.

Oğlak Erkeğinin Cinsellik Konusundaki Tavrı Nasıldır?

Oğlak erkeği, cinsel hayatında oldukça tutkulu ve yeniliklere açık bir tavır sergiler. Oğlak erkeği için yatakta yeni fanteziler denemek, sağlıklı bir cinsel hayatın olmazsa olmazı arasındadır. Öte yandan Oğlak erkeği için partnerinin fantezileri ve beğenileri de çok önemlidir. Oğlak erkeği, cinsel yaşamında partnerini tatmin etmeyi başaramazsa bu duruma çok üzülür ve bu konu üzerine yoğunlaşır.

Oğlak Erkeği Sevmiyorsa Nasıl Davranır?

Oğlak erkeği, sevmediğini çok açık şekilde belli eden burçlar arasındadır. Oğlak erkeği, çevrelerinde romantik açıdan yakınlaşmak istemedikleri kişilere karşı bu durumu belli etmeye çalışırlar. Oğlak erkeğinin cevapları oldukça keskindir. Bu yüzden Oğlak erkeğinden hoşlanan kişiler, Oğlak erkeğine açılmaları durumunda oldukça net bir cevap alacaklardır. Oğlak erkeği, sevmediği ve ondan hoşlandığını düşündüğü birine karşı arkadaşça tavırlar sergileyerek ve karşısındakini arkadaş olarak gördüğünün altını çizen cümleler kurarak açıkça duruşunu belli edecektir.

Oğlak Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Oğlak erkeği, sapyoseksüel olarak adlandırılabilecek kişiler arasındadır. Oğlak erkeği için zekâ ve çalışkanlık, en etkileyici faktörlerin başına gelir. Oğlak erkeğinin bir kadında çekici bulduğu şey, başarıdır. Karşısındaki kadın başarılı ise Oğlak erkeğinin beğenisi oldukça üst seviyelere çıkar. Buna ek olarak Oğlak erkekleri, sadece somut açıdan değil soyut açıdan da düzene önem verdikleri için özel hayatında düzenli yani, istikrarlı olan kadınları beğenirler.

Oğlak Burcu Erkeğinin Zaafları Nelerdir?

Oğlak erkeğinin zaaflarının başında karşısındaki kişinin istikrarlı olması gelir. Oğlak erkeği için hayatının genelinde istikrara sahip olan kişiler oldukça çekicidir. Buna ek olarak Oğlak erkeğinin bir diğer zaafı da yemeklerdir. Oğlak erkeği midesine oldukça düşkündür ve partnerinin ona yemek yapması oldukça hoşuna gidecektir.

Oğlak Burcu Erkeği ile Flört Dönemi Nasıl Olmalıdır?

Oğlak burcu erkeği ile flört ediyorsanız ve bu flört döneminin güzel ve uzun soluklu bir ilişki ile sonuçlanmasını istiyorsanız dikkat etmeniz gereken ilk şey, istikrarlı tavırlar sergilemektir. Oğlak erkeğine flört döneminde dengesiz davranırsanız bu onun çok derin bir çekim hissetse bile soğumasına yol açar. Dikkat etmeniz gereken bir diğer şey ise onun özgürlüğüne karşı saygılı olmaktır. Oğlak erkeği, özgürlüğünün kısıtlanmasından nefret eder.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!