Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Oğlak Kadınının Aşk Hayatı Nasıldır, Nasıl Aşk Yaşar? Aşk Uyumu

Oğlak kadını ilişkilerinde mantığa ve duyguya eşit derecede önem veren bir burçtur. İlişkilerinde açık fikirlidir ve öngörülüdür. Bu sebep ile de çoğu zaman hislerine güvenmeyi tercih eder ancak mantık çerçevesinde hareket etmekten de vazgeçmez.

Oğlak kadını ilişkilerinde mantığa

Oğlak kadını ilişkilerinde mantığa yer veren bir burçtur. Oğlak kadını ile olmak isteyen burçlar çocukça hareketler yerine daha olgun davranışlar sergilemedir. Yaştan bağımsız olarak karakterin daha olgun olmasını önemseyen oğlak kadını yaşadığı aşk ilişkilerinde mantığı öne çıkarır. Oğlak kadınının aşk hayatı hem stabil özellikler taşır hem de bu düzenin içerisinde heyecan dolu anlar bulunur. Bu sebep ile oğlak kadını ile tutkulu ve düzenli bir ilişki yaşanabilmektedir.

Oğlak Kadını Nasıl Aşk Yaşar?

Oğlak kadınının aşk hayatı oldukça düzgündür. Yalana tahammülü olmayan oğlak kadını, karşısındaki insana güvenmek ister. Güvenmesi için gereken bilgileri ve deneyimi topladığında ise karşısındakine sonsuz bir güven hissedecektir. Ancak güveni kırıldığında ilişkiye eskisi kadar samimi devam etmesi oldukça zordur. Oğlak kadını ilişkilerinde ılımlı, açık görüşlü ve oldukça rahattır. Karşısındaki kişiye kendisini rahat hissettiren oğlak kadını, ilişkide de aynı rahatlığı görmek ister.

Oğlak Kadını Kıskanç Mı?

Oğlak kadını, kıskanç olmasına karşın duygularını herkese açmamaktadır. Bu sebep ile de kıskandığı zamanlarda duygularını belli etmez. Ancak sabrı taştığında ve gerçekten haklı olduğunu düşündüğünde gözünün dönme ihtimali vardır. Çoğu zaman sabırlı ve sakin bir karakteri olmasına karşın kendisine dürüst olunmadığı zaman gemileri yakmaya hazır hisseder. Kararının arkasında durması da özsaygısından kaynaklanır. Kendisine güvenen oğlak kadını, karşısındakinden de aynı davranışı bekler.

Oğlak Kadını Hayatından Nasıl Bir Partner İster?

Oğlak kadını hayatında kendisine güvenen ve prestijli bir partner ister. Dış görünüşe de çoğu zaman önem veren oğlak kadını, karşısındaki kişinin kendisine değer vermesini bekler. Dış görünüşüne özen gösteren, davranışları ile dikkat çeken ve olgun erkekler oğlak kadınının radarına girebilir. Aynı zamanda gizliliğe önem veren oğlak kadını, partnerinin de aynı özveriyi ve saygıyı göstermesini bekler. Partnerinden gereken önemi göremediğinde ve saygı ile karşılaşmadığında kırılacak ve ilişkiye duygusal bir mesafe koyacaktır.

Oğlak Kadını ile Aşk Uyumu Yüksek Olan Burçlar

Oğlak kadını ile aşk uyumu yüksek olan bazı burçlar vardır. Bu burç gruplarında yer alan erkekler genellikle oğlak kadını ile benzer beklentilere yüksektir. Bu sebep ile de birbirlerini anlamaları ve bu birbirlerine yaklaşmaları daha farklı olacaktır. Oğlak kadını ile anlaşabilen ve aşk uyumu olan burçlar şu şekilde sıralanabilir:

  • Yengeç erkeği
  • Balık erkeği
  • Başak erkeği

Bu burçlar hem heyecan dolu hem de duygularına önem veren burçlardır. Bu sebep ile de oğlak kadını ile anlaşmaları mümkündür.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!