Oğlan da bizim kız da bizim!

Kocaelispor’un son bir yılındaki aktif takipçiliğiyle herkesin dikkatini çeken Kocaeli Gazetesi spor servisi muhabiri, Nokta TV yayınlanan Yeşil Siyah programı spor yorumcusu, eski futbolcu Ömer Lütfi Çelik hayatını dünyalar güzeli Aybike Hanım ile birleştirdi.

Oğlan da bizim kız da bizim!

HANEDAN DÜĞÜN SALONU’NDA EVLENDİLER

Kentimizin en eski perdeci esnafının torunu olan Çukurbağlı Süelkan ailesinin son temsilcilerinden Aybike Ecem Önen, Ömerağa Mahallesi’nin Çelik ailesinin yakışıklı temsilcisi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu Ömer Lütfi Çelik ile Gazi Lisesi’nde başlayan arkadaşlığını, evliliğe kadar götürdü. Başiskele Haneden Düğün Davet Salonu’nda gerçekleşen törene iki gencin aileleri yoğun şekilde katıldı.

Oğlan da bizim kız da bizim! - Resim : 1

MESLEKTAŞLARI DA TÖRENDE HAZIR BULUNDU

Akbank’ta yönetici yardımcısı olan bankacı gelin Aybike Ecem, güzelliğiyle herkese “Maşallah” dedirtti. İkisi de çarşı çocuğu olan Aybike ve Ömer’in törenine katılan gazeteci arkadaşları “Bir yıla askerlik, nişan, düğün, gazetecilik sığdıran arkadaşımızı şampiyon ilan ediyoruz” dediler. Biz de genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Oğlan da bizim kız da bizim! - Resim : 2 Oğlan da bizim kız da bizim! - Resim : 3 Oğlan da bizim kız da bizim! - Resim : 4 Oğlan da bizim kız da bizim! - Resim : 5 Oğlan da bizim kız da bizim! - Resim : 6 Oğlan da bizim kız da bizim! - Resim : 7 Oğlan da bizim kız da bizim! - Resim : 8 Oğlan da bizim kız da bizim! - Resim : 9 Oğlan da bizim kız da bizim! - Resim : 10 Oğlan da bizim kız da bizim! - Resim : 11 Oğlan da bizim kız da bizim! - Resim : 12 Oğlan da bizim kız da bizim! - Resim : 13 Oğlan da bizim kız da bizim! - Resim : 14 Oğlan da bizim kız da bizim! - Resim : 15

Kaynak: HABER MERKEZİ