ÖĞRETMEN EŞ DURUMU TAYİN BAŞVURU EKRANI: MEBBİS Eş Durumu Tayini Ne Zaman? MEB Sözleşmeli Öğretmen Eş Durumu Tayin Başvuru

MEB bünyesinde görev yapan öğretmenlerin eş durumuna bağlı olarak tayin isteyeceği sürece girildi. MEB sözleşmeli öğretmen yer değiştirme takvimi açıklandı. 30 Eylül itibariyle 3 yıllık çalışma süresini tamamlamayan öğretmenler MEBBİS ekranından başvurularını yapacak. İşte MEBBİS öğretmen eş durumu tayin başvuru ekranı..

ÖĞRETMEN EŞ DURUMU TAYİN BAŞVURU EKRANI: MEBBİS Eş Durumu Tayini Ne Zaman? MEB Sözleşmeli Öğretmen Eş Durumu Tayin Başvuru

Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli öğretmen eş durumu atama takvimi netleşti. Çok sayıda öğretmenin dört gözle beklediği aile birliği mazereti için sürece girildi. İller arası tayin isteyecek olan öğretmenlerden 30 Eylül itibariyle 3 yıllık görev süresini tamamlamamış olmak ve farklı illerde görev yapıyor olmak şartlarını taşıyıp taşımadıklarını belgelemeleri istenecek. Peki, MEBBİS eş durumu tayini ne zaman? İşte MEB sözleşmeli öğretmen eş durumu tayin başvuru ekranı..

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN EŞ DURUMU TAYİN NE ZAMAN?

MEB sözleşmeli öğretmen eş durumu tayin başvuruları 13 Ağustos Salı günü başlayacak ve 15 Ağustos Perşembe günü sona erecek. Eş durumuna bağlı olarak görev yerini değiştirmek isteyen öğretmenler başvurularını mebbis.meb.gov.tr adresinde bulunan Elektronik Başvuru Formu doldurarak yapacak. Eş durumuna bağlı olarak ataması yapılan öğretmenlerin atama işlemleri 22 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak. Öğretmen tayin atama sonuçları personel.meb.gov.tr adresinden duyurulacak. Öğretmenler 23 Ağustos 2024 tarihinde ilişik kesecek.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN EŞ DURUU ATAMA BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN