Oğulcan Çağlayan: Lige çıktığımızda tarihe geçeceğimizin farkındayız

Kocaelispor’un, Erzurumspor FK’yı 1-0 mağlup ettiği maçın golünü atan Oğulcan Çağlayan “Lige çıktığımızda tarihe geçeceğimizin farkındayız” diye konuştu.

Oğulcan Çağlayan: Lige çıktığımızda tarihe geçeceğimizin farkındayız

SÖYLEMİŞTİM

Çağlayan şu ifadelere yer verdi: Lige 3’te 3 ile başlamak bizim için çok iyi. Bu ligde iyi başlayan birçok takım oldu ama sonunu getirememişti. Biz de iyi başladık ama sonunu da getireceğimizi düşünüyorum. Geçen haftaki Pendikspor maçı sonrası bir paylaşım yapmıştım ve “Bu kadronun neden kurulduğunu unutmadan yoluna devam edeceğiz” demiştim. Bu şehrin 15 yıllık özlemini sona erdireceğiz.

BİRLİK VE BERABERLİK DEVAM EDECEK

İçeride inanılmaz güzel bir oyuncu grubu var. Gerçekten her bölgede dört dörtlük bir oyuncu ve insan grubumuz var. Yetenekli ve kalitesi insanlarla bir aradayız. İçeride de dışarıda da çok iyi bir ortamımız var. Taraftarlarla güzel bir ortamımız var. Bu birlik ve beraberliği sizlerin de desteği ile bir saniye bozmadan yola devam edeceğiz.

İNANILMAZ BİR TRİBÜN VARDI

Şu an her şey iyi, her şey yolunda ve kazanıyoruz. Sezon çok uzun. Bazen tökezlediğimizde de taraftarımızın ve sizin desteğine ihtiyacımız olacak. Görüyorsunuz… Gençlerbirliği maçında inanılmaz bir tribün vardı, bu hafta da inanılmaz bir tribün var. Her hafta üzerine konulacağını düşünüyorum, lige çıktığımız zaman neler yaşayacağımızın ve tarihe geçeceğimizin farkındayız ve bilincindeyiz.

Kaynak: Ali Köksal