Oğuz Ceylan: Bizim de canımızı yakıyor

Kocaelispor’un sağ kanat savunucusu Oğuz Ceylan iç sahada kaybedilen puanlarla ilgili olarak “Bizim de canımızı yakıyor” dedi.

Oğuz Ceylan: Bizim de canımızı yakıyor

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

Oğuz sözlerine taziye mesajları ile başladı ve şu şekilde konuştu: Bandırma maçından önce Atabey arkadaşımızın babasının, Bodrum maçından önce de Ekrem Can ağabeyimizin vefat etmesi camiamızı derinden sarstı. Vefatlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalanlarımıza sabır diliyorum.

BİLİNCİNDEYİZ

Bordum maçına gelecek olursak… İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. İç sahada puan kaybetmek bizlerin de canını yakıyor. Bunun bilincindeyiz. Kimsenin şüphesi olmasın ki bizler terimizin son damlasına kadar savaşacağız. Pozisyonlara giriyoruz ancak değerlendiremiyoruz. İnşallah Sakarya maçında girdiğimiz pozisyonları değerlendirip oradan 3 puanla ayrılarak Bodrum beraberliğini unutturmaya çalışacağız.

HER MAÇ FİNAL

Bodrum maçındaki beraberliğin üzerimizde bir motivasyon kaybı yarattığını düşünmüyorum. Çünkü her maça final gözü ile bakıyoruz. Haftalar geçiyor, zaman daralıyor ve her hafta bu anlamda daha da değerleniyor. İlk yarının son maçını da kazanıp ikinci yarı öncesinde şampiyonluk yolunda ne kadar istekli olduğumuzu herkes görecek.