Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Oğuz Ceylan: Gerekeni yaptık

Kocaelispor’un istikrarlı sağ beki Oğuz Ceylan, Tuzlaspor maçını, Kocaelispor’u takip eden gazetecilere yorumladı.

Kocaelispor’un istikrarlı sağ beki

MEYVESİNİ ALDIK

Önemli olanın 3 puan olduğunu belirten Oğuz şu şekilde konuştu: İlk golümüz için hafta içi defalarca çalışmıştık. Rakibi analiz ettiğimizde Tuzlaspor’un duran toplarda dışarıdaki oyuncuyu biraz daha boş bıraktığını biliyorduk ve ona göre çalışmalarımızı yapmıştık. Onun da meyvesini aldık çok şükür. Şu saha kolay futbol oynanacak bir saha değil. Buradan kayıpsız döndüğümüz için çok mutluyuz.

ZORLU FİKSTÜRE GİRİYORUZ

Maça iyi başladığımızı düşünüyorum. İlk yarı özellikle 2’yi 3’ü bulabileceğimiz pozisyonlar geldi. Ama şansızlıklar yaşadık. Dediğim gibi bu sahada futbol oynamak çok zor, kolay kolay pas yapabileceğimiz, üretken bir futbol oynayabileceğimiz bir zemin yoktu. Çok şükür gerekeni yaptık, 3 puanı aldık. En önemlisi buradan kayıpsız geçmekti, onu da başardık. Bundan sonra zorlu bir fikstüre gireceğiz. Buradan kayıpsız çıktığımızda, karşımıza kolay kolay kimse çıkamayacak.

LİGİN EN İYİ TAKIMIYIZ

Maç içerisinde hatalar olabilir, bunlara takılmamak lazım. Biz çok iyi bir takımız. Belki de ligin en iyi kadrosuna sahip olan takımıyız. Kendi düşüncem, mevkisel olarak en kaliteli oyunculardan oluşan takım biziz. Bunu da sahada her şekilde düzgün olarak yansıttığımızda hiçbir takımın bizi kolay kolay yeneceğini zannetmiyorum. İnşallah sezon sonuna kadar böyle devam edeceğiz.

İYİ Kİ VARLAR

Tuzlaspor’un yapmış olduğu bu bilet fiyatını adlandıramıyorum… Gelen her taraftarımızdan Allah razı olsun, ayaklarına sağlık. Bizi içeride, dışarıda durmadan destekledikleri için taraftarlarımıza kalpten, yürekten çok teşekkür ediyorum. İyi ki varlar. Bundan sonraki maçlarda da stadı doldurarak o iç sahadaki avantajı elde edelim. Gerçekten çok iyi yoldayız. Bizlere inanmaya devam edin.