Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Oğuz Demir Sözcü TV ile yollarını ayırdı

Oğuz Demir Sözcü TV ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Oğuz Demir Sözcü TV

Sözcü TV’nin deneyimli ekonomi programcısı Oğuz Demir, kanalla yollarını ayırdı. MedyaRadar’ın haberine göre, Demir’in ayrılışının ardından yeni adresi de belli oldu. Demir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Sözcü TV’den ayrıldığını duyurdu.

“TÜRKİYE MÜCADELESİ VERMEK İÇİN YOLA ÇIKIYORUM”

“Çok güzel bir yolu dostlarımla birlikte yürümekten keyif aldım. Hayatımda unutamayacağım bir başarının, Sözcü TV’nin sadece bir yılda Türkiye’nin en etkili haber kanallarından biri olması macerasının sayelerinde parçalarından biri oldum. Türkiye’de medyanın aklı, bu iki dostun aklı gibi çalıştığında çok daha özgür, etkili ve hepimizi daha yukarı taşıyacak bir medya olacak. İyi ki varlar, iyi ki tanıdım, birlikte çalıştım” diyerek veda haberini sosyal medya hesabından paylaşan Oğuz Demir, yeni adresini ise şu ifadelerle duyurdu:

“Gelelim nereye gidiyorum sorusunun yanıtına. Çok mesaj geldi. Aslında haftaya yayında daha detaylı anlatacağım ama yine de kısaca yazayım.

Hep bilgimle, samimiyetimle, doğru bildiğimi konuştum, kim yaparsa yapsın yanlışı eleştirdim, doğruyu takdir ettim. Ancak değişim ve değiştirmek çok zor bu ülkede. Daha fazlasını istiyor.

Şimdi ise Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan’la omuz omuza durup, Şişli’de ve desteğinizle Ekrem İmamoğlu ile İstanbul’da çok daha güzel, özgür ve güçlü bir Türkiye mücadelesi vermek üzere yola çıkıyorum. Şişli Belediye Meclisi ve umarım İBB Belediye Meclisi’nde çalışmaya, çabalamaya devam edeceğim.

Allah utandırmasın! Dualarınızı ve desteğinizi esirgemeyin. Önümüzdeki cumartesi bu sefer son kez Sözcü TV’de Son Söz’de birlikte oluruz zaten, daha detaylı konuşuruz. Benim için hep aynısı olacak, Son Söz hep sizde olacak.”