Okan Baydemir’den samimi açıklamalar

Belediye Derincespor’un başarılı kanat oyuncusu Okan Baydemir, Nokta Gazetesi’ne samimi açıklamalar yaptı. Okan, küme düşersek sadece Derince değil, futbolcu olarak ben de küme düşeceğim” dedi.

Okan Baydemir’den samimi açıklamalar

HERKES SAVAŞIYOR, MÜCADELE EDİYOR

Ateş hattı ile üzerinki takım arasındaki farkın sadece 1 maça düştüğünü belirten Okan Baydemir şu şekilde konuştu: Son 4 hafta üzerinden değerlendirmek istersek bu maçların tamamında üstün olan taraftık. Sadece gol atamıyorduk. Bundan sonraki süreçte hem gol atmamız hem de puanlar almamız gerekiyor. Telafisi olmayan haftalara girdik. İçerideki tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Puan farkı 1 maça indi. Herkes savaşıyor, mücadele ediyor, rekabet üst düzeyde ve sürprizler de oluyor.

İKİNCİ YARIYA BEN DE İYİ BAŞLADIM

Dediğim gibi özellikle iç saha maçlarında puan kaybetmeden, dışarıda da toplayabildiğimiz kadar puan toplama gayretindeyiz. Kendi adıma konuşmak istersem ligin ikinci yarısına iyi başladığımı düşünüyorum. Tabii ki 34 maçın tamamında iyi oynayamayabilirsiniz. Bekleyen diğer arkadaşların da kaliteleri çok yüksek. Özellikle kenar oyuncuları arasındaki rekabet üst düzeyde.

KARARA SAYGI DUYUYORUM

Melik ile aynı pozisyonu paylaşıyoruz. Kendisi bu liglerin en önemli oyuncularından birisi. Bazen o bazen de ben forma giyeceğim. Burada kişisel durumları bir kenara bırakıp bu takıma kim fayda sağlayacaksa o oynayacak. Yarın bana şans gelir öbür gün bir başkası, bu önemli değil. İçerideki rekabet de Melik ile benim performansımı artırıyor. Hocamın kararına saygı duyup 10,15,20 dakika, 90 dakika, ne kadar süre alırsam elimden gelenin fazlasını yapmak istiyorum.

TAKIM İÇİN AİDİYET HİSSEDİYORUM

Başkanımızla ikinci yarı öncesi görüşmemde benden beklentisinin çok fazla olduğunu söyledi. Ben de bu takım için aidiyet hissediyorum. Sosyal yaşamımda, özel yaşamımda her şeye dikkat ediyorum. Burada kalmış 1.5 ay ve takım küme düşerse sadece Derince değil, futbolcu olarak ben de küme düşeceğim. Bu da benim kariyerime hatta futbol hayatımın tamamına yansıyacak.

BU DURUMLARI GEÇELİM

Az önce de dediğim gibi, bu hafta Melik de gol attı, ben de gol attım, haftaya belki ikimiz de aynı anda oynayabiliriz. Kim faydalıysa o kişi oynayacak. Şöyle de izah edeyim. Eğer bizim rakibi yenmeniz için 11 kişinin stoper olması gerekiyorsa, o olacak. Burada kimse “Ben neden oynayamıyorum” dememeli, bu durumları geçelim. Kalan 8 haftayı en iyi şekilde bitirelim.

Kaynak: HABER MERKEZİ