Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

OKUL ARA TATİL BİTİŞ TARİHİ: Okul Ara Tatil Ne Zaman Bitecek? Nisan Ara Tatil Uzayacak Mı? 15 Nisan Pazartesi Okul Var Mı?

Hem Ramazan Bayramı hem de nisan ara tatil yapan milyonlarca öğrenci ve öğretmenin beklediği duyuru geldi. 5 Nisan Cuma günü kapanan okulların açılış günü merak konusu oldu. Öğrencilerin gündem maddesi okul ara tatil bitişi oldu. Peki, okul ara tatil ne zaman bitecek? 2024 okul yaz tatili ne zaman? İşte yanıtı..

Hem Ramazan Bayramı hem

20 milyondan fazla öğrenci ile 1.5 milyon öğretmeni ilgilendiren okul ara tatil bitmesine sayılı gün kaldı. 5 Nisan Cuma günü son ders zili çalan okullarda ara tatil süreci başladı. Nisan ara tatil ile Ramazan Bayramı tatilinin birleştirilerek 9 gün oldu. 5 Nisan’dan bu yana tatilde olan öğrenci ve öğretmenlerin okullara geri dönüş zamanı araştırılmaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı Çalışma Takvimi yayınlandı. Peki, okul ara tatil uzayacak mı? 2024 okul yaz tatili ne zaman? 15 Nisan pazartesi okul var mı? İşte merak edilenler..

OKUL ARA TATİL NE ZAMAN BİTECEK? ARA TATİL UZAYACAK MI?

Okul ara tatil ne zaman bitecek merak eden öğrenciler son duruma odaklandı. MEB takvimine göre faaliyetlerine devam eden okullarda nisan ara tatili ile Ramazan Bayramı tatili birleştirildi. 5 Nisan Cuma günü tatile başlayan öğrencilerin geri dönüşü 15 Nisan Pazartesi olarak belirlendi. 15 Nisan Pazartesi günü çalacak olan ders ziliyle ara tatil sona ermiş olacak. 20 milyon öğrenci ile 1.5 milyon öğretmen için nisan ara tatil uzatılmayacak.

2024 OKUL YAZ TATİLİ NE ZAMAN?

Eylül ayından bu yana devam eden 2023-2024 Eğitim öğretim yılı 15 Haziran 2024 Cuma günü sona erecek. MEB takvimine göre ara tatillere çıkan öğrenciler için 2. dönem 5 Şubat Pazartesi günü start aldı. Hem Ramazan Bayramı hem de nisan ara tatile çıkan öğrenciler 9 gün boyunca dinlendi. Nisan ara tatilin 15 Nisan Pazartesi günü sona ermesiyle 2. dönemin son aylarına giriş yapılmış oldu. 3 ay sürecek yaz tatili 15 Haziran 2024 Cuma günü start alacak.