Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Okula Başlayana Mesaj: Okulun İlk Günü Öğretmene Mesaj Örnekleri

Milli Eğitim Bakanlığı 2023-2024 eğitim öğretim yılına start verdi. 16 Haziran Cuma günü yıl sonu tatiline başlayan milyonlarca öğrenci ve öğretmen için yeni dönem başladı. 11 Eylül Pazartesi günü başlayan yeni dönemin ilk günü okul ile ilgili sözler merak konusu oldu. İşte sevdiklerinize atabileceğiniz okul sözleri…

Bu haberin fotoğrafı yok

Okula Başlayana Mesaj: Okulun İlk Günü Öğretmene Mesaj Örnekleri

19 milyonu aşkın öğrenci ve öğretmenin yer aldığı eğitim öğretimde yeni dönem başladı. Haziran ayından bu yana tatilde olan öğrenciler sıralarına kavuştu. Yeni atanan öğretmenlerle birlikte Türk eğitim sisteminde çalışmalar hız kesmedi. 11 Eylül Pazartesi günü sabah saatlerinde okullarının yolunu tutan öğrenciler eğitimlerine kaldıkları yerden devam etti. Milli Eğitim Bakanlığı 2023-2024 eğitim öğretim yılı başlangıcında öğrenci ve öğretmenleri gerekli konularda bilgilendirdi. Yeni döneme motive olmuş bir şekilde başlayan öğrencilere bir destek de ailelerinden geldi. Sevdikleri için eline cep telefonunu alan veliler okula başlayan çocuğa mesaj araştırmalarına koyuldu. 

OKULA BAŞLAYAN ÇOCUĞA MESAJ

2023-2024 eğitim öğretim döneminin başlangıcı için güzel temennilerde bulunmak isteyen veliler de araştırmalara başladı. Sevdikleri için harekete geçen vatandaşlar okulun ilk günü öğretmene mesaj, okula başlayan çocuğa mesaj, yeni atanan öğretmene mesaj, okula başlayana mesaj araştırmalarını yaptı. Öğrenci ve öğretmene atılabilecek en güzel mesajları sizler için derledik. İşte onlardan bazıları…

OKULUN İLK GÜNÜ MESAJ

* Merhaba Küçük Yıldız! Bugün okula başladığın için çok gururluyuz. Yeni arkadaşlar edinip, güzel anılar biriktireceğine eminiz.

* İyi sabah! İlk günün heyecan verici olabilir, ama herkes gibi sen de harika bir öğrenci olacaksın. Güzel bir gün geçirmeni dileriz.

*Merhaba tatlım! Unutma, her yeni başlangıçta biraz heyecan normaldir. Yeni öğrenmeler seni bekliyor, bu da büyümenin bir parçası.

*Okul yolunda yeni arkadaşlar edinirken herkes birbirine çekingen davranabilir. Sen gülümseyerek adım at, mükemmel bir arkadaş olacaksın!

*İyi günler! Öğretmenin sana yeni şeyler öğretecek ve sen de ona ne kadar harika bir öğrenci olduğunu göstereceksin.

*Bugünün fotoğrafını çekeceğiz, çünkü birinci sınıfa başlamak büyük bir adım! Güzel bir gülümsemeyle poz ver.

*Sevgili çocuğum, okul bir macera dolu yer. Her günü dikkatle dinle, çünkü öğrendikçe dünya daha da büyüyecek.
* Her adımında başarıyı da peşinden sürükleyeceğine olan inancım sonsuz. Yeni işinde başarıdan başarıya koşmanı diliyorum canım arkadaşım.

* Ailemizin küçük kızı büyümüş de iş hayatına atılmış. Bu inatçılıkla tuttuğunu koparacağını biliyoruz. İş dünyası yeni bir yıldız kazandı. Seni her zaman destekleyen ailenden sevgiler…

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!