Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Olaylı maçta hakemdi, Büyükakın makamında Güldibi’ni konuk etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın hakem Ömer Tolga Güldibi’ni ağırladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Geçtiğimiz günlerde MKE Ankaragücü ve Çaykur Rizespor arasında oynan Trendyol Süper Ligi’nin 15. haftadaki karşılaşmasında hakem Halil Umut Meler’in son düdüğü çalmasının ardından sahaya girerek hakeme saldıran Umut Meler’in dördüncü hakemi olan Kocaelili Ömer Tolga Güldibi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile bir araya geldi.

“ŞİDDET DEĞİL, SAYGI KAZANMALI”

Büyükakın’ın makamında konuk ettiği Güldibi görüşmesini sosyal medya hesabından paylaşan Tahir Büyükakın, “Ankaragücü – Çaykur Rizespor maçında yaşanan üzücü olaylar sonrasında maçın dördüncü hakemi, hemşehrimiz ve mesai arkadaşımız Ömer Tolga Güldibi’ne geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Maalesef böyle durumlar sporun ruhuna yakışmıyor. Şiddet değil, fair play ve saygı kazanmalı” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Ankaragücü-Çaykur Rizespor’un karşı karşıya geldiği Trendyol Süper Lig’inin 15. haftasında Ankaragücü eki Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler’e yumruk atmış ve darbeyle yere düşen Meler’e yerde de saldırılar sürmüş, saldırganlar tutuklanmışlardı.