Öldürülen Nurhan Ör’ün yengesi Çiğdem Bayraktar Ör: “En ağır cezalar bile yüreğimizi serinletmeye yetmeyecek”

Kocaeli’de öldürülen Nurhan Ör'ün kardeşi ve aynı zamanda ortağı olan Erhan Ör’ün eşi Çiğdem Bayraktar Ör, sosyal medya hesabından Nurhan Ör’ün gülen fotoğrafını paylaşarak yaşadıkları üzüntüyü anlattı.

Öldürülen Nurhan Ör’ün yengesi Çiğdem Bayraktar Ör: “En ağır cezalar bile yüreğimizi serinletmeye yetmeyecek”

Kocaeli’de 7 Kasım tarihinde ortadan kaybolan ve öldürüldüğü belirlenen halı fabrikası sahibi 55 yaşındaki Nurhan Ör'ün kardeşi ve aynı zamanda ortağı olan Erhan Ör’ün eşi Çiğdem Bayraktar Ör, sosyal medya hesabından Nurhan Ör’ün gülen fotoğrafını paylaşarak yaşadıkları üzüntüyü anlattı. Çiğdem Bayraktar Ör paylaşımında, “Böyle güzel bakan, böyle içten gülümseyen bu harika adam benim ağabeyimdi. Katlettiler onu. Benim canım kayınbiraderimi. Onu öyle çok severdim ki. İlk bebeğimin müjdesini onun kulağına fısıldadım. Hatırladığım en güzel günlerin büyük ortağıydı. Akşam masada kaç kadın oturuyorsa o kadar gül getirirdi yemeğe yanında. Gülünce kocaman gülerdi. Herkesin çok sevdiği, herkesin kardeşi bildiği Nurhan Ör. Katlettiler onu. Hem de çocukluk arkadaşları. Çocukluk anılarından çıkıp gelen, yıllardır görmediği aşağılıklar altı ay içinde hayatına girmeyi başarmış, güzel kalpli Nurhan’ımızı insan olduklarına inandırmışlardı. Oysa değillerdi” dedi.

Elleriyle balık yediriyordu

En ağır cezaların bile yüreklerini serinletmeye yetmeyeceğini söyleyen Çiğdem Bayraktar Ör, “Korkunç bir planla yok ettiler onu. Bir parça kefeni ondan, mezar taşını çocuklarından, bizden esirgediler. Oysa evini vermişti o aşağılık mahluka, oda vermişti işsiz diye işyerinde; yardım ediyordu, doğalgazını ödüyordu, öğlenleri balık yediriyordu elleriyle caniye ve daha fazlası için en acımasız, en hunharca biçimde katlettiler Nurhan ağabeyimi. İnsan ‘çocukluk arkadaşına’ güvenemeyecekse bitmişiz biz. Nitekim; bittik biz. En ağır cezalar bile yetmeyecek yüreğimizi serinletmeye. Bizim acımızla canı yanan herkesin duasını üzerimizde hissetsek de. Hukuk ve adalet, adalet ve hukuk tek tesellimiz olacak Nurhan’ımızı geri getiremeyecekse de” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ