ÖLEN BABAYA BABALAR GÜNÜ MESAJI 2024: Duygusal, Uzun, Resimli Babalar Günü Sözleri Kısa! Geleceğin Babasına Babalar Günü Mesajı

Tüm dünyada heyecanla beklenen Babalar Günü geldi çattı. Babasına, kayınpederine ya da babası yerine koyduğu kişilere sevgisini göstermek isteyenler 16 Haziran babalar günü mesajları araştırmaya başladı. Hem uzun ve duygulu hem de kısa ve öz geleceğin babasına babalar günü mesajı atmak isteyenler için örnekler geldi. İşte birbirinden güzel ve anlamlı ilk babalar günü mesajları..

ÖLEN BABAYA BABALAR GÜNÜ MESAJI 2024: Duygusal, Uzun, Resimli Babalar Günü Sözleri Kısa! Geleceğin Babasına Babalar Günü Mesajı

Bizim için birçok şey yapan babalarımıza sevgimizi gösterecek gün geldi. Her yıl haziran ayının 3. pazar günü kutlanan Babalar Günü mesajları araştırılmaya başladı. Babasına, kayınpederine ya da hayatında babası yerine koyduğu kişilere mesaj atacak olan kişiler geleceğin babasına babalar günü mesajı araştırması yaptı. Yeni baba olacak kişiler için ilk babalar günü mesajı eşe örnekleri geldi. Hem hayattaki hem de ölen babaya babalar günü mesajı örnekleri burada. Süper kahramanlarımız olan 16 Haziran babalar günü mesajları geldi. İşte birbirinden komik, kısa, uzun, resimli, duygusal babalar günü sözleri..

GELECEĞİN BABASINA BABALAR GÜNÜ MESAJI

Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece “baba” derdim. Babalar günün kutlu olsun canım babacım.

Baba, sen yanımda olmasan bile varlığını hâlâ hissediyorum. Babalar Günü'n kutlu olsun!

Senin gibi bir babanın olduğu her gün Babalar Günüdür.

Rol modelim ve en iyi arkadaşımın Babalar Günü kutlu olsun. Harika bir baba olduğun ve bize ilham verdiğin için teşekkür ederiz.

Bana bisiklete binmeyi, ayakkabılarımı bağlamayı ve hayallerimin peşinden koşmayı öğreten adamın Babalar Günü kutlu olsun.

Süpermen'in seninle hiçbir alakası yok baba. Her zaman günü kurtardığın için teşekkürler.

ÖLEN BABAYA BABALAR GÜNÜ MESAJI 2024: Duygusal, Uzun, Resimli Babalar Günü Sözleri Kısa! Geleceğin Babasına Babalar Günü Mesajı - Resim : 1

ÖLEN BABAYA BABALAR GÜNÜ MESAJI 2024

Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam. Mekânın cennet olsun. Babalar Günü'n kutlu olsun

Geceler uyumak için değil seni özlemek için var gibi baba. Babalar günün kutlu olsun güzel melek.

Bak baba bugün Babalar Günü yani senin günün ben yine senin yanındayım, hemen başucundayım. Babalar Günü'n kutlu olsun canım babam.

Cennet mekânın olsun, Peygamberimiz (SAV) komşun cennet ehli yoldaşın, dualarım seninle olsun. Canım babam.

Hep söylerdin babam okşayıp saçını seni sevmeye doymadan, senin mutluluğunu görmeden, göçüp gidersem bu dünyadan, dua et, mezarımın başucuna gel yeter derdin canım. Babam ben her gün geliyorum senin yanına babam.

Kaynak: Şermin Temur