Olgunlar turnuvasında şampiyonlar belli oldu

Bu 7.’sinin düzenlendiği Kocaeli Olgunlar Veteranlar Futbol Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu. İzmit Doğu Kışla Tesisleri’nde düzenlenen organizasyonda kupalar sahiplerine teslim edildi.

Olgunlar turnuvasında şampiyonlar belli oldu

DERBİ KOCAELİ’NİN

Son derece kaliteli ve güçlü takımların kıyasıya mücadele ettiği Zafer Balkaya Elektrik Kocaeli Olgunlar Futbol Turnuvası’nda final heyecanı sona erdi. Günün ilk finali “Tecrübeli Olgunlar” kategorisindeydi. Yağmur Reklam Derince Masterler, Sakarya’dan HV Enerji zorlu bir maça çıktı mücadeleyi 3-2 kazanan Yağmur Reklam şampiyonluğu elde etti.

Olgunlar turnuvasında şampiyonlar belli oldu - Resim : 1

NEFES KESEN MAÇ BEKİRPAŞA’NIN

Bu maçın ardından sıradaki final “Olgunlar” kategorisinde oynandı. MET Mühendislik Kartepe Masterler’in rakibi Bekirpaşa Masterler takımıydı. Birbirinden önemli futbolcuların nefes kesen rekabetinde Bekirpaşa ekibi sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı ve kupanın sahibi oldu.

Olgunlar turnuvasında şampiyonlar belli oldu - Resim : 2

ZAFER BALKAYA GERİ DÖNDÜ

Günün son finali “Genç Olgunlar” kategorisindeydi. Zafer Balkaya Elektrik ile Carver Spor şampiyonluk kupası için kıyası mücadele ederken Carverspor 1-0 öne geçti. Kalan sürede önce Birol ardından Yaşar ile goller bulan Zafer Balkaya Elektrik karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı ve günün üçüncü şampiyonu oldu. Komite başkanı Tuncay Budakin turnuvada emek sarf eden herkese teşekkür etti.

Olgunlar turnuvasında şampiyonlar belli oldu - Resim : 3

Kaynak: Ali Köksal