Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ölmez: Dallarımız tekrar yeşillenecek

AK Parti Kandıra Teşkilatı 109’uncu danışma kurulu toplantısında konuşan Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, “2028 yılında Kandıra Teşkilatını Kocaeli birincisi yapmak için kolları sıvayacağız. Biz bir takımız, bizden bir şey koparmak isteyenler tozunu silkeler. Dallarımız tekrar yeşillenecek” dedi.

AK Parti Kandıra Teşkilatı

Yerel seçimlerden sonra ilçe danışma kurulu toplantılarına başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatı ilk toplantıyı 10 Haziran günü İzmit ilçesi ile başlamıştı. Toplantılarına devam eden AK Parti, son olarak Kandıra İlçe Danışma Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

GENİŞ KATILIM

Akşam saatlerinde Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezinde yapılan toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcoğlu, Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, İl Koordinatörü Ekrem Görçeker,MKYK Üyesi İlyas Şeker, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Kandıra Belediyesi eski Başkanı Adnan Turan, İlçe Başkanı Ahmet Alper Tokgöz katıldı.

“BÜYÜKLERİMİZİN KONUŞMASI DAHA ÖNEMLİ”

Toplantının ilk konuşmasını ilçe başkanı Ahmet Alpet Tokgöz gerçekleştirdi. Yerel seçimlerde emek veren teşkilat mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan İlçe Başkanı Tokgöz, “Rabbim bize Filistin’in zaferini dünya gözü ile göstersin” dedi. Büyüklerimizin konuşması daha önemli diyen Tokgöz kalabalığı selamlayarak kürsüden indi. Başkan Tokgöz’ün konuşması sonrası Filistin’de yaşanan olaylar ile ilgili kısa bir belgesel filmi izletildi.

“NE DÜŞÜYORSA YAPACAĞIZ”

Daha sonra kürsüye Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez çıktı. Cumhur İttifakına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Erol Ölmez, “31 Mart’ta hem büyükşehir Belediyesi, Hem Kandıra Belediyesi hem de Kandıra Meclis üyeliği seçimlerinden zaferle çıktık. Hedefimiz 2028. İl Başkanımızın ve Cumhurbaşkanımızın emrindeyiz. Neye ihtiyacınız varsa onu yapmak için çalışacağız 24 Saat emrinizdeyiz. 2028 yılında Kandıra Teşkilatını Kocaeli birincisi yapmak için kolları sıvayacağız. Biz bir takımız, bizden bir şey koparmak isteyenler tozunu silkeler. Dallarımız tekrar yeşillenecek. Yeni filizler AK Parti davasını 2071’e taşımak için bize ne düşüyorsa yapacağız” dedi.

 

Büyükakın’dan Bülent Sarı’ya ‘vizyonsuz’ cevabı!

Talus’tan Sarı’ya “Uzaya gideceklerdi telaş sardı”

Katırcıoğlu’nda 31 Mart Kandıra değerlendirmesi! “Çok güzel”