Olmuyor olmuyor olmuyor! “0-1”

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Belediye Derincespor çarşamba mesaisinde konuk ettiği İskenderunspor’a geçen sezon Kocaelispor’da oynayan Mertan Caner’in golü ile 1-0 mağlup oldu.

Olmuyor olmuyor olmuyor! “0-1”

İSKENDERUN MAÇA İYİ BAŞLADI

İyi oyun, kora kor mücadele, her maç ayakta duran bir kimlikle sahaya çıkan Belediye Derincespor gol yollarındaki sorunu bir türlü aşamıyor. Sarı lacivertliler çarşamba mesaisinde grubun dişli takımlarından İskenderunspor’u konuk etti. Maçın ilk yarısı 0-0 sona ererken ikinci yarının ilk çeyreğinde geçen sezon Kocaelispor’da oynayan Mertan Caner’in golüne engel olamayan Derince ekibi maçı 1-0 kaybetmekten kurtulamadı.

Olmuyor olmuyor olmuyor! “0-1” - Resim : 1

DERİNCE İKİNCİ YARIDA DAHA DERLİ TOPLUYDU

Maça İskenderun ekibi iyi başladı ve ilk yarım saatte Derince hayli zorlandı. İlk yarıda Derince pozisyon bulamazken 39’da İskenderun’da Ahmet Sivri’nin şutunda top direkten döndü. Derince ikinci yarı daha derli topluydu. Ancak gol konuk ekipten geldi. 53’te ceza sahası içinde topla buluşan Mertan yarım vole vuruşu ile takımına 3 puanı getirdi.

Olmuyor olmuyor olmuyor! “0-1” - Resim : 2

DİREKLER İZİN VERMEDİ

Yediği golün ardından oyunun kontrolünü eline geçiren sarı lacivertliler Okan Baydemir, Erdi, Eren ile gole yaklaşan Derince’de Ege, Berat Ali ve Melik’in topları direkten döndü. Yine iyi mücadele ettiği maçta galibiyet elde edemeyen Derince 19 puan ile 17. sırada kaldı. Çarşamba mesaisinde Etimesgut, Menemen’e 3-2, Sarıyer Isparta’ya 1-0, Fethiye Iğdır’a 3-1, Düzce de Karaman’a 1-0 yenildi ve bu skorlar Derince’nin işine geldi. Derince ekibi pazar son sıradaki Uşakspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Olmuyor olmuyor olmuyor! “0-1” - Resim : 3

Olmuyor olmuyor olmuyor! “0-1” - Resim : 4

Olmuyor olmuyor olmuyor! “0-1” - Resim : 5

Olmuyor olmuyor olmuyor! “0-1” - Resim : 6

Olmuyor olmuyor olmuyor! “0-1” - Resim : 7

Kaynak: HABER MERKEZİ