Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ömer 29 Bölüm Full HD Tek Parça İzle! 30 Ekim Ömer Dizi Son Bölüm

Pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Ömer dizisinde ortalık karıştı. Ömer ve Gamze iyice yakınlaştı. “Arkamı dönmek istemedim” diyen Ömer Gamze’yi her şeyiyle kabul etti. Doludizgin aşk başladı. İşte Ömer dizisi 29. bölüm full HD tek parça izleme ekranı..

30 Ekim Pazartesi Star TV yayın akışı araştırması yapan izleyiciler sevilen dizi Ömer’i mercek altına aldı. 30 Ekim Pazartesi 29. bölümüyle seyirci karşısına çıkan Ömer dizisinde neler yaşanacak merak edildi. Ömer ve Gamze arasında gerilen ipler iyice toplandı. Yeni bölümde ikilini doludizgin aşkları alevlendi. Her hafta pazartesi günü yayınlanan Ömer dizisinin bu akşamki bölümüne Gamze ile Ömer’in aşk dolu sahneleri damga vurdu. Merakla beklenen Ömer 29 bölüm full HD tek parça izleme ekranı bilgileri haberimizde yerini aldı. Tüm bunlar ve daha fazlası 30 Ekim Ömer dizi son bölüm ekranı..

STAR TV ÖMER DİZİSİ YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÖMER DİZİ 29. BÖLÜM ÖZETİ

Reşat’ın Nilüfer’e hissettiği merhamet duygusuyla aradığı fırsatı eline geçiren Vicdan, evde kalma iznini almayı başarır. Ancak Vicdan’ı tamamen hayatlarından çıkarmaya çabalarken yaşanan bu gelişme hem Gamze ile Ömer’in hem de Tahir ile Şükran’ın arasının daha da açılmasına neden olur. Hakan’ın eve almamasıyla çocuklarıyla zor durumda kalan Nisa, babasının da desteğiyle boşanma konusunda adım atmaya karar verir. Gamze’nin aklına gelen iş fikriyse hem ona hem de artık kendi ayakları üzerinde durmak isteyen Şükran ve Nuran’a umut ışığı olur. Vicdan yüzünden türlü sorunlarla boğuşan Tahir, işten atıldığını öğrenmenin şokunu yaşar. Şükran’ın boşanmayı istemesiyle bir darbe daha alan Tahir, bu zor durumdan çıkabilmek için son çare Gamze’nin önerilerine kulak verir. Vicdan’a Gamze’yi çok sevdiğini söyleyen ve bir an önce evden gitmesini isteyen Ömer ise Vicdan’la ilgili herkesi şok edecek bir gerçeği öğrenir.

ÖMER DİZİ OYUNCULARI

Selahattin Paşalı

Gökçe Bahadır

Barış Falay

Merve Dizdar

Emre Taşkıran

Onur Bilge

Gamze Karaduman

Zerrin Sümer

Serpil Gül

Gülçin Kültür Şahin

Muharrem Türkseven

Burcu Cavrar

Melike Güner

DİĞER VİDEOLAR