Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ömer 30 Bölüm Full HD İzle! Ömer Dizisi Son Bölüm Tek Parça İzle

Pazartesi akşamları yayınlanan Ömer dizisinde rest çekme vakti geldi. 6 Kasım Pazartesi günü ekrana gelecek Ömer dizisinde Gamze’nin Ömer’in ailesine büyük sürprizi olay oldu. Ömer herkese resti çekince yeni bir dönem başladı. İşte Ömer dizisi 30 bölüm full HD izleme ekranı..

OGM Pictures’ın yapımını, Onur Güvenatam’ın yapımcılığını üstlendiği Ömer dizisi yeni bölüm araştırmaları başladı Yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı’nın oturduğu Ömer dizisinde bu akşam neler olacak merak konusu oldu. 6 Kasım Pazartesi saat 20.00’de Star TV ekranında yer alacak Ömer dizisi yeni bölümde rest çekme vakti geldi. Ömer ve Gamze’nin tüm çabalarına rağmen soluğu Şükran’ın yanında alan Vicdan, kabullenmesi çok zor bir gerçekle onu baş başa bırakınca olanlar oldu. İşte merak edilen Ömer dizisi 30. bölüm full HD izleme ekranı..

STAR TV ÖMER DİZİSİ 30. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=4IsiVykVoQU

ÖMER DİZİSİ 30. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

6 Kasım Pazartesi saat 20.00’de Star TV’de yayınlanacak Ömer dizisi 30. bölümde Ömer resti çekiyor. Ömer ve Gamze’nin tüm çabalarına rağmen soluğu Şükran’ın yanında alan Vicdan, kabullenmesi çok zor bir gerçekle onu baş başa bırakıyor. Geçmişte babası ile Vicdan arasında geçen bir konuşmayı öğrenen Tahir ise büyük gerçeğe bir adım daha yaklaşmanın çaresizliğini yaşıyor. Şükran’ı boşanma kararından döndürmek isteyen abisinin ısrarlarına karşı gelemeyen Ömer, istemeden de olsa dükkan konusunda Gamze ile aralarını bozacak bir adım atıyor. Gamze’nin iş hayatındaki zorunlulukları ve yoğunluğu ise Ömer’in canını sıkarken, yaşadıkları çatışmalara bir yeni cephe daha açıyor. Korktuğu gerçekle yüz yüze kalan Tahir yaşadığı hüsranla baş etmeye çalışırken ihtiyaç duyduğu desteği yanlış yerlerde aramaya başlıyor. Kendilerini hararetli bir tartışmanın içinde bulan Gamze ve Ömer’in bir anlık dikkatsizliğiyse, ailenin beklenmedik bir tehlikeyle sarsılmasına neden oluyor. Tüm bunlar ve daha fazlası Ömer dizisi yeni bölüm 6 Kasım Pazartesi günü ekranında..

ÖMER DİZİSİ OYUNCULARI

Selahattin Paşalı

Gökçe Bahadır

Barış Falay

Merve Dizdar

Emre Taşkıran

Onur Bilge

Gamze Karaduman

Zerrin Sümer

Serpil Gül

Gülçin Kültür Şahin

Melike Güner

DİĞER VİDEOLAR