Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ömer 33 Bölüm İzle Full Tek Parça! Star TV Ömer Dizisi Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Ömer dizisi 33. bölüm zamanı geldi. Kocasından ayrılarak kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan Nisa dükkanını açtı. Şükran’ın boşanma davası sonuçlandı. Reşat’ın evden kovduğu Ömer, ikinci baharını yaşamasına ön ayak oldu. İşte merak edilen Ömer dizisi 33 bölüm izle ekranı..

Star TV’nin sevilen yapımlarından olan Ömer dizisi yeni bölüm geldi. Çok sayıda izleyicinin gündemimde ilk sırada yer alan Ömer 33. bölüm zamanı geldi. 27 Kasım Pazartesi akşamı yeni bölümü ekrana gelecek Ömer dizisinde Reşat ikinci baharını yaşamaya hazırlandı. Annesinin hatırasına saygısızlık yapıldığını düşünen Ömer, Reşat’ın gösterdiği kapıdan bir daha dönmemek üzere çıktı. Gamze’ye, “Senin önceliğin biz değiliz ki işin” diye sitem eden Ömer yeni bölümde dikkat çekti. Gamze’nin şube müdürü Nevzat’ın dediklerini yapmaması üzerine işten kovulması yeni bölüme damga vurdu. Star TV’nin sevilen dizisi Ömer’de Reşat ve Çiçek’in nikah gününde bir sürpriz yaşandı. Ömer ve Gamze ikiliyi yalnız bırakmadı. Peki, Ömer 33. bölümde neler olacak? İşte merak edilen Ömer 33 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

27 KASIM PAZARTESİ ÖMER DİZİSİ YENİ BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÖMER DİZİSİ 33. BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

27 Kasım Pazartesi akşamı yayında olan Ömer dizisinde Gamze işten ayrılıyor. Gamze’nin lokantanın açılışına gelmesini bekleyen Ömer, onu bir kez daha Nevzat ile yan yana görünce çileden çıkıyor. Ömer ve Gamze arasında büyük bir tartışma yaşanıyor. Kendini Ömer’e bir türlü duyuramayan ve Nevzat’ın iş baskılarından yorulan Gamze istifa ediyor. Kendisi için hiç de kolay olmayan bir adım atarak işi bırakmaya karar veriyor. Çiçek ile gözlerden uzak bir şekilde nikah kıymaya hazırlanan Ömer’in babası Reşat ise, kendine dahi itiraf etmekten kaçınsa da çocuklarının ona yüz çevirmesinden dolayı büyük üzüntüye düşüyor. Nisa, Hakan’ın boşanmamak için başvurduğu kirli yolları öğrenince dehşete kapılıyor. Boşanmak için mahkemeye giden Tahir ve Şükran’ı da büyük bir sürpriz bekliyor. Gamze’nin verdiği fevri karardan dolayı şaşkına dönen Ömer, Şule’den birlikte çalışma teklifi aldığında ilk paylaştığı isim karısı Gamze oluyor. Ömer’e desteğini esirgemeyen Gamze haksızlığa uğradığını düşünüyor. Fakat Nevzat son hamlesiyle Gamze’nin aklını karıştırıyor. Daha fazlası bu akşam 8’de!

ÖMER DİZİSİ OYUNCULARI

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Gökay Müftüoğlu, Ali Rıza Kubilay, Bora Cengiz, Yılmaz Kunt, Merve Dizdar, Emre Taşkıran, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Zerrin Sümer, Serpil Gül, Gülçin Kültür Şahin, Muharrem Türkseven, Melike Güner, Burcu Cavrar, Aybike Turan

DİĞER VİDEOLAR