Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ömer 34 Bölüm İzle Full HD CANLI YAYIN! Ömer Dizisi Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Ömer ve Gamze’nin yeni sınavlara hazırlandığı Ömer dizisi 34. bölüm geldi. 4 Aralık Pazartesi günü ekrana gelen Ömer dizisi son bölüm ardından yeni bölüm başladı. İkinci baharlarına başlayan Çiçek ve Reşat aynı odaya girdi. Gamze ve Ömer arasında ev krizi çıktı. Çiçek’in Gamze’yi, “Ne eş olabildin ne de anne” diye iğnelemesi olay oldu. İşte Ömer dizisi 34. bölüm izle ekranı..

Ömer yeni bölüm geldi. Başrollerini Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı’nın paylaştığı Ömer dizisinde heyecan dolu yeni bir bölüm zamanı geldi. Her hafta pazartesi günleri heyecanın dozu katbekat artarken Ömer yeni bölüm başladı. Star TV aracılığıyla izleyicilerin karşısına çıkan Ömer dizisinde yeni bölüm yaşanacaklar merak konusu oldu. Çok sayıda hayranı olan Ömer dizisi için arama motorlarında Ömer yeni bölüm izle, Ömer 34 bölüm izle sorgusu yapıldı. 4 Aralık Pazartesi günü sevenlerinin karşısına çıkan Ömer dizisi yeni bölüme Reşat ve Çiçek’in ilk gecesi damga vurdu. Çocukları için yeni bir hayata başlayan yeni evliler Reşat ve Çiçek’in birbirine alışma süreci başladı. Öte yandan Gamze ve Ömer arasında ev krizi patlak verdi. Gamze’ye Çiçek’in, “Ne eş olabildin ne de anne” iğnelemesi geceye damga vurdu. İşte Star TV Ömer dizisi 34 bölüm izle ekranı..

STAR TV ÖMER 34. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÖMER 34. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

4 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’da yayına giren Ömer yeni bölüme Gamze ve Çiçek’in münakaşası damga vurdu. Ömer 34 bölüm izle sorgusu yapan izleyicilere Reşat ve Çiçek’in ilk gece özeti geldi. Çocukları için ikinci bahara adım atan Reşat ve Çiçek’in yeni evli olarak birbirlerine alışma süreci başladı. Ömer yeni bölümde Gamze ve Ömer arasında ev krizi yaşandı. Gamze’ye Çiçek’in, “Ne eş olabildin ne de anne” iğnelemesi olay oldu. Kocasından ayrılarak kendi ayakları üzerinde duracağı bir hayat inşa etmeye çalışan Nisa, Hakan’ın onun için hazırladığı sinsi plandan habersiz hayallere daldı. Şükran’ın boşanma davası açtığını öğrenen Tahir, yalnızlık ve çaresizlikle mücadele etmeye başladı. Hasan’ın verdiği desteği minnetle karşılayan Tahir büyük bir tehlikenin içine çekildi. Şule’nin Ömer’e, “Resim seni en mutlu eden şey” yorumuna Ömer’den, “Değil, En mutlu eden ikinci şey” yanıtı geldi. Gamze Şule’ye, “Ailen neden sana güvenmiyor” diye sordu. Şule, “Benim kolay lokma olduğumu düşünüyorlar” dedi. Gamze ise, “Ben senin hiç kolay lokma olduğunu düşünmüyorum” çıkışıyla herkesi şoke etti. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Ömer yeni bölümde..

ÖMER DİZİSİ 34. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÖMER DİZİSİ OYUNCULARI

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Ali Rıza Kubilay, Bora Cengiz, Yılmaz Kunt, Barış Falay, Gökay Müftüoğlu, Merve Dizdar, Emre Taşkıran, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Zerrin Sümer, Serpil Gül, Gülçin Kültür Şahin, Muharrem Türkseven, Melike Güner, Burcu Cavrar, Aybike Turan

DİĞER VİDEOLAR