Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ömer Aslantaş: Asla geri adım atmayacağız

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Güreş Koordinatörü, Dünya Gençler Güreş Eski Şampiyonu Ömer Aslantaş, Kırkpınar öncesi sorularımızı yanıtladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor

SON DURUMLARINI DEĞERLENDİRDİ

Müthiş bir kadro ile Edirne’de olan ve 662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde rakiplerini bekleyen Kağıtspor ile ilimizin diğer tüm pehlivanları başarılı olmak için var güçleri ile mücadele edecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü Güreş Koordinatörü Ömer Aslantaş, zorlu güreşler öncesi Nokta Gazetesi’ne konuştu.

İLK GÜN 3 TURU GEÇEN SPORCULARIMIZ VAR

Deneyimli antrenör başarılı olabilmek için herkesin terlerinin son damlalarına kadar mücadele edeceğini vurguladı ve şu şekilde konuştu: Birbirinden kıymetli başpehlivanlar ve genç pehlivan kardeşlerimizle birlikte Edirne’ye geldik. Bugün (Cuma) alana gittim. Alt boylarda bizim sporcularımızdan ve ilimizden 16’ya kalan pehlivanlarımız var. Yarın ise eleme müsabakalarına çıkacaklar. Kardeşlerimizi tebrik ediyorum.

TEŞEKKÜR EDERİM

Takım olarak iyiyiz, bir sorunumuz yok. Kısacası hazırız ve “Ya nasip” diyerek rakiplerimizi bekleyeceğiz. Sporcularımızın yıpranmadan turları geçmesi en büyük temennimiz. İmkanlarımız gerçekten çok iyi. Alpaslan Arslan müdürümüze, Spor Daire Başkanımız Şemsettin Bey’e ve tabii ki Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a çok teşekkür ediyorum.

ASLA GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ

O kemeri çok istiyoruz ve bu şehre getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Şunu Kocaeli’deki tüm güreş sevdalılarına belirtmek isterim ki, en alt boydan, en üst boya kadar, kol bağlayan tüm sporcularımız ata sporumuzu en sağlam şekilde icra edecek ve asla geri adım atmayacaktır. Kazasız, sakatlıksız ve kemerin Kocaeli’ye geleceği bir Kırkpınar diliyorum.