Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ömer Dizi İzzet Kim? Ali Düşenkalkar Kaç Yaşında, Nereli? Gönül Dağı Muammer Hangi Diziye Geçti?

Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği düğüncü Muammer karakteri ile gönüllerde taht kuran usta oyuncu Ali Düşenkalkar yeni adresi belli oldu. İzleyicilerin gündeminde ilk sırada yer alan Ali Düşenkalkar yeni adresi Star TV yapımı Ömer dizisi oldu. Sevilen diziye İzzet karakteriyle dahil olan Ali Düşenkalkar yeni bir hikayeye başladı. İşte Ömer dizisi Ali Düşenkalkar bilgileri..

Gönül Dağı dizisinde hayat

Cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı dizisinde Muammer rolüne bürünen usta oyuncu Ali Düşenkalkar hikayesi sona erdi. Bozkırda bir Anadolu masalının ekrana geldiği yapımda ilk bölümden bu yana kadroda yer alan Ali Düşenkalkar diziye veda etti. Gönül Dağı son bölümle birlikte Muammer’in selası okundu. Cenaze töreni ardından Ali Düşenkalkar’ın Gönül Dağı dizisine geri dönmeyeceğini anlayan izleyiciler usta oyuncunun yeni yapımına gözlerini çevirdi. Gönül Dağı Muammer hangi diziye geçti merak edildi. Gönül Dağı Muammer gerçek adı Ali Düşenkalkar yeni adresi Ömer dizisi oldu. Pazartesi akşamları yayınlanan Ömer dizisine İzzet rolüyle dahil olan Ali Düşenkalkar hikayeyi değiştirdi. Peki, Ömer dizisi İzzet kim? Ali Düşenkalkar kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

ÖMER DİZİSİ İZZET KİMDİR?

Usta oyuncu Ali Düşenkalkar hayranlarını heyecanlandıran flaş gelişme geldi. Gönül Dağı Muammer diziden neden ayrıldı, Gönül Dağı Muammer neden öldü sorularının yanıtı geldi. Hemen belirtelim ki usta oyuncu Gönül Dağı dizisinden hikayesi bittiği için ayrıldı. 62 yaşındaki usta oyuncu Ali Düşenkalkar Gönül Dağı dizisine veda etti ve yeni yapım ile el sıkıştı. Pazartesi günü ekrana gelen Ömer dizisine İzzet karakteri ile giriş yapan Ali Düşenkalkar hikayesi merak edildi. Ömer dizisinde İzzet’in Çiçek hanımla ikinci baharını yaşayan Reşat’ın abisi olarak hikayeye girdiği açıklandı. Ömer’in amcası olan İzzet’in diziyi nasıl etkileyeceği merak konusu.

ALİ DÜŞENKALKAR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gönül Dağı Muammer karakteri ile Türk halkının gönlünde taht kuran usta oyuncu Ali Düşenkalkar 1961 doğumlu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olan Ali Düşenkalkar, İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda göreve başladı. Yaklaşık 38 oyunda oyuncu, yönetmen ve yardımcı yönetmen olarak görev aldı. 15 yıldır Atatürk’ün Söylev’ini saydam görüntü eşliğinde sivil toplum kuruluşlarına, askeri okullara, üniversitelere, lise son sınıflara, yurt dışındaki Türk topluluklarına sunan Ali Düşenkalkar diksiyon, fonetik, drama ve konuşma dersleri verdi. İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya devam eden Ali Düşenkalkar evli ve bir çocuk babasıdır. Munis Düşenkalkar’ın ağabeyi olan Ali Düşenkalkar, V for Vendetta filminin başrolü olan V karakterini Türkçe seslendirdi. TRT1 yapımı Gönül Dağı dizisinde düğüncü Muammer rolüne bürünen Ali Düşenkalkar diziye veda etti. Düğüncü Muammer rolüne son veren Ali Düşenkalkar’ın yeni adresi Ömer dizisi oldu.