Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ömer Dizisi Gamze Kimdir? Ömer Gökçe Bahadır Kaç Yaşında? Nereli?

Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır’ın başrolleri paylaştığı ekran klasiği Ömer dizisinde taş üstünde taş kalmadı. Güzel oyuncu Gökçe Bahadır’ın akıbeti merak konusu oldu. Peki, Ömer dizisi Gamze Kimdir? Ömer Gökçe Bahadır Kaç Yaşında? Nereli? İşte merak edilenler..

Bu haberin fotoğrafı yok

Ömer Dizisi Gamze Kimdir? Ömer Gökçe Bahadır Kaç Yaşında? Nereli?

Diziseverlerin büyük ilgiyle takip ettiği Ömer dizisi yeni sezona merhaba dedi. Seyircileri ekran karşısına kilitleyen Ömer ve Gamze’nin aşkı herkesi etkiledi. Hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla odak noktası olan Ömer dizisinde Gamze rolünün sırrı oldukça merak edildi. Ömer dizisi Gamze Kimdir araştırıldı. Peki, Ömer Gökçe Bahadır Kaç Yaşında? Nereli? İşte yanıtı..

ÖMER DİZİSİ GAMZE KARAKTERİ

Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır’ı buluşturan sevilen yapım Ömer tüm hızıyla devam ediyor. 11 Eylül Pazartesi akşamı yeni sezonuyla ekrana kaldığı yerden devam eden yapımda Gökçe Bahadır fırtınası esiyor. Ömer karakterine hayat veren Selahattin Paşalı’nın Gamze’ye olan aşkı görenleri duygulandırıyor. Yaşadığı mahallenin camisinde müezzinlik yapan Ömer ve vazgeçemediği Gamze’nin iç dünyası seyirciyi hüzünlendiriyor.

GÖKÇE BAHADIR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

9 Kasım 1981 İstanbul doğumlu güzel oyuncu Gökçe Bahadır hayatımıza Hayat Bilgisi dizisinde can verdiği Törpü karakteri ile girdi. Kayıp Şehir dizisindeki Aysel performansı ile ödüller aldı. Yaprak Dökümü, Aramızda Kalsın, Ufak Tefek Cinayetler, Evlilik Hakkında Her Şey gibi yapımlarda boy gösterdi. Netflix yapımı Kulüp dizisinde Matilda rolüne büründü. 

Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dizilerde  oyunculuk yaptı. Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandırdı. Adı Efsane dizisinde başrolü üstlenen Gökçe Bahadır, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde jinekolog Oya Toksöz, 2021 yapımı Kulüp adlı internet dizisinde Matilda karakterini canlandırdı. 2021-2022 yılları arasında FOX’ta yayımlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Avukat Azra karakterini oynadı.

Kemal Sunal’ın oğlu oyuncu ve sunucu Ali Sunal ile 22 Temmuz 2011 tarihinde evlenen Gökçe Bahadır’ın ilişkisi uzun sürmedi. Çift 23 Şubat 2012 tarihinde boşandı. Bir süre kalbi kapalı olan güzel oyuncu 25 Şubat 2022 tarihinde müzisyen Emir Ersoy ile evlendi.

GÖKÇE BAHADIR INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!