Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Onları tanıyınca ‘ben şimdiye kadar hiç sevilmemişim’ diyeceksiniz! İşte tutku dolu o burçlar

Astrologlar, aşkın değiştirdiği o burçları sıraladı. Kendilerinin ve partnerlerinin hayatlarını kolaylaştırabilmek adına ellerinden geleni yapan, sevgisinin arkasında durmayı başarabilen o burçların özellikleri paylaşıldı.

Astrologlar, aşkın değiştirdiği o

Herkesin karakteri gibi sevme biçimi de farklıdır. Kimi insan sevgisini her an her koşulda hissettirirken kimileri için de bir kere ‘seni seviyorum’ demek yeterlidir. Bu farklılıklar, partner arası ilişkilerin sınırlarını belirler. Bu noktada ilişkiden beklentileri farklı olan kişiler, sevilmediklerini düşündükleri, yeterince kıymet görmediklerini hissettikleri takdirde o ilişki için tünelin sonu görülür.

Sevgi beslemek kadar o sevgiyi yansıtmak da bir ilişkinin sürekliliği açısından oldukça önemlidir. En zorlu anlarda dahi biri tarafından seviliyor olduğunu hissetmek, o kişiye bir şeylere yeniden başlama gücü verebilir. Bu noktada bu konuyu astrolojik açıdan değerlendiren uzmanlar, kimi burçların her koşulda duygularını hissettirdiklerini vurguladı.

‘Aşk kelebeği’ olarak nitelendirilen burçların partnerlerini oldukça mutlu ettiklerini ve o kişilere ‘daha önce hiç sevilmemişim’ dedirttiklerini belirten astrologlar, ayrıca tutkuyu da dikkat çekti. İlişkinin devamlılığını duygusal açıdan sağlayan burçlar, astroloji uzmanları tarafından peş peşe sıralandı. İşte ayrıntılar…

KOÇ BURCU

Koç burcu, burçlar aleminin en tutkulu burcu olarak bilinir. Canlı ve coşkulu bir karaktere sahip olan Koçlar, doğru kişiyi bulduklarında onun ayaklarını adeta yerden keser. Hayatı sevdiği insan ile dolu dolu geçirmenin kıymetini bilen bu burçlar, partnerlerinin etraflarında adeta pervane olurlar.

BOĞA BURCU

Sadakat timsali olan Boğa burcu, aşkı tadını çıkara çıkara yaşamayı ve yaşatmayı sever. Oldukça sabırlı olan Boğalar, bu sayede ilişkinin kriz anlarını son derece iyi yönetirler. Bu da Boğaları partnerleri için farklı ve özel kılar.

ASLAN BURCU

Her ne kadar burçlar aleminin en egolusu olarak bilinse de Aslan burcunun üstünlük çabası aşık olana kadardır. Aşık olduğunda adeta karakter değiştiren Aslanlar, birlikte eğlenebildikleri, gülebildikleri kişilere tabir- i caizse dünyada cenneti yaşatırlar.

AKREP BURCU

Tutkusu, gözü karalığı, gizemli yönü ve daha pek çok özelliği ile dikkat çeken Akrep burcu, duygusal ilişkilerinde son derece vericidir. Partnerini etkileme konusunda her daim bir planı olan Akrepler, bu sayede ilişkilerini canlı tutar.

BALIK BURCU

Duygusallığı ve saf kalbi ile dikkat çeken Balık burcu, hayata son derece naif bir pencereden bakar. Yaşanılanları çoğunlukla iyi tarafından değerlendirmeye çalışan Balıklar, bu sayede siniri yüksek seviyede olan partnerlerini hızlı bir şekilde sakinleştirebilirler. Sonuç odaklı olan Balıklar ile bir ilişki içinde olmak, kişinin hayatını bir hayli kolaylaştırabilir.