Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Onlarla ilişkiye başlamadan önce bir kez daha düşünün! Astrologlar uyardı… En çok aldatan burçlar belli oldu

Astroloji uzmanlarından önemli bir uyarı geldi. Duygusal ilişkilerde sıkıntı yaşamak istemeyenlere seslenen astrologlar, en çok aldatanların hep benzer burçlardan olduklarına dikkat çekti. Peki, aşkta güvenilmez olan o burçlar hangileri? İşte ayrıntılar…

Astroloji uzmanlarından önemli bir

Sadakat, her ilişkinin en temel kavramları arasında yer alır. Güven üzerine inşa edilmeyen ilişkiler hem kalp kırıklıklarına hem de daha ciddi sorunlara sebep olabilir. Bu neden ile özellikle duygusal ilişkilerde partnerlerin birbirlerine sadık davranmaları son derece önemlidir.

Aldatma eğilimi psikologlar ve bazı davranış bilimi uzmanları tarafından farklı temellere dayandırılırken konu ile ilgili olarak astroloji uzmanlarından da bir değerlendirme geldi. Aldatma vakalarına bakıldığında sadakatsiz davranan kişilerin çoğunluk ile aynı burçtan olduklarına şahitlik edildiğini belirten astrologlar, o burçları tek tek paylaştı.

KOÇ BURCU

Zodyak’ın en ateşli burçları arasında yer alan Koç burçları, sadakat konusunda pek de başarılı değillerdir. Duygularını son derece yoğun yaşayan Koçlar, ilişkilerinde fazlaca bencil olabilmektelerdir. Birinden hoşlandığından onu elde edebilmek adına her şeyi yapabilecek potansiyelde olan Koçlar, hedefleri gerçekleştiğinde ise o kişiden hemen sıkılabilirler. Bu neden ile yeni macera arayışları artan Koçlar, sadakatsiz davranabilirler.

İKİZLER BURCU

İkizler burçlarının duygu durumları kısa süre içerisinde defalarca kez değişebilir. Bu neden ile o burçtan olan kişiler hem her şeyden hem de herkesten hızlıca sıkılabilirler. Bu özellik de İkizler burçlarının kendilerinden beklenilen ‘sadık aşık’ profilini sergileyememelerine yol açar. Ayrıca Zodyak’ın en sosyal burçları arasında yer alan İkizler burçları, kalabalıklarda vakit geçirmekten hoşlandıkları için genel olarak flörtöz bir yapıya da sahiplerdir.

TERAZİ BURCU

Terazi burçlarının kafaları genel olarak karışıktır. Karar verme konusunda oldukça sıkıntı yaşayan Terazi burçları, her daim uyum ve denge arayışındalardır. Kendi fikirlerini paylaşma noktasında da çekingen davranan Teraziler, ikili ilişkilerinde sadık olmaya çalışsalar da bu konuda pek başarılı olamazlar. Eğlenceyi seven, sosyallikleri ile öne çıkan Teraziler, kafa karışıklıklarını iyi yönetemedikleri durumlarda sadakatsiz davranışlar sergileyebilirler.