Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Onursal Adıgüzel’le ilgili ilginç iddialar

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel’in eşinin Kadıköy Belediyesi’nde müdür olduğu ortaya çıktı.

31 Mart yerel seçimlerinde

Mayıs 2023 seçimlerinin kaybedilmesi sonrasında seçimin faturasının çıkarıldığı isimlerden birisi olan Onursal Adıgüzel, yerel seçimlerde Ataşehir Belediyesi’ne aday gösterildi. CHP’den aday gösterilen Onursal Adıgüzel’in eşinin CHP yönetiminde bulunan Kadıköy Belediyesi’nde müdür olduğu ortaya çıktı.

2015 yılından berri Kadıköy Belediyesi’nde Sosyal Destek Hizmetleri müdürü olarak görev yapan Onursal Adıgüzel’in eşi Elif Duygu Adıgüzel, 2006 yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nden mezun oldu. Adıgüzel yüksek lisansını ise Marmara Üniversitesi Halk Eğitimi bölümünde yaptı. Kadıköy Belediyesi’nden önce 2007’de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda, 2009’da ise Ataşehir Belediyesi’nde müdürlük pozisyonunda görev aldı.

ŞABAN SEVİNÇ’İN YEĞENİ İDDİASI

Elif Duygu Adıgüzel’in bilgileri Kadıköy Belediyesi’nin resmi internet sitesinde yer almasının yanı sıra, Twitter’daki bir hesap ise Elif Duygu Adıgüzel’in gazeteci Şaban Sevinç’in yiğeni olduğu iddia edildi. X’ teki paylaşımda; “AAA SİZ AKRABAMISINIZ ??
Bende diyorum ki bu sadakat ve bağımlılık nereden geliyor… Onursal Adıgüzel. Eşi Elif Duygu Övür Adıgüzel. Şaban Sevinç. Nesi oluyor? DAYISI Mı? Kurultay süreci ve öncesinde Şaban Sevinç bu kar bilgileri nereden alıyordu?” ifadelerini kullandı.

“ŞİMDİ ATAŞEHİR’DEN ADAY”

Cemal Şener isimli hesaptan yapılan bir diğer paylaşımda ise,” ONURSAL ADIGÜZEL VEKİLKEN EŞİ KADIKÖY BELEDİYESİNDE MÜDÜR VE HALEN GÖREVİNİN BAŞINDA. ONURSAL ADI GÜZEL İSE ŞİMDİ ATAŞEHİRDEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI” dedi.