Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

OPPO Find X7’den şaşırtıcı satış rakamı… X7 rekorları altüst etti!

Akıllı telefon pazarının öne çıkan markalarından OPPO, yeni amiral gemisi serisi Find X7 ile büyük başarı elde etti. Serinin ön şipariş rakamı 1 milyonu aştı.

Akıllı telefon pazarının öne

OPPO, 2024 yılının başında Find X7 ve X7 Ultra modellerini tanıttı. Bu modeller, Android 14 işletim sistemi ve ColorOS 14 arayüzü ile geliyor.

Find X7, MediaTek Dimensity 9300 işlemciye sahipken, X7 Ultra, Snapdragon 8 Gen 3 işlemci kullanıyor. Her iki model de 16GB RAM ve UFS 4.0 depolama teknolojisine sahip. Şimdiler X7 yeni rekoru ile gündeme geldi. İşte detaylar.

FİND X7 VE X7 ULTRA ÖZELLİKLERİ

Find X7 serisi, ekran ve kamera konusunda da iddialı. Find X7, 6,78 inç 1,5K AMOLED ekran ve üçlü arka kamera kurulumu ile geliyor. Arka kamerada 50MP ana kamera, 50MP ultra geniş açılı kamera ve 64MP telefoto kamera bulunuyor. Find X7 Ultra ise 6,82 inç QHD AMOLED LTPO ekran ve dörtlü arka kamera kurulumu ile dikkat çekiyor. Arka kamerada iki adet 50MP periskop kamera, 50MP ana kamera ve 50MP ultra geniş açılı kamera yer alıyor. Her iki modelin de ön kamerası 32MP çözünürlüğünde.

Find X7 serisi, pil ve şarj performansı ile de kullanıcıları memnun edecek. Find X7, 5000mAh pil kapasitesi ve 100W hızlı şarj desteği sunuyor. Find X7 Ultra ise hem 100W kablolu hem de 50W kablosuz şarj desteği ile geliyor. Serideki modeller, ekran içi parmak izi sensörü ve yüz tanıma özellikleri ile de güvenlik sağlıyor.

Find X7 serisi, Black Starry Sky, Silver Moon, Purple Smoke, Sky, Pine Shadow, Silver Moon, Vast Sea ve Sky renk seçenekleri ile satışa sunulacak. Find X7’nin fiyatı 570 dolar, Find X7 Ultra’nın fiyatı ise 870 dolardan başlıyor.

OPPO, TÜRKİYE’DE ÜRETİM YAPACAK

OPPO, Türkiye pazarına da önem veriyor. Mıstaçoğlu Holding ile anlaşan OPPO, Türkiye’de akıllı telefon üretimine başlayacak. Bu sayede OPPO, Türkiye’deki kullanıcılarına daha hızlı ve uygun fiyatlı hizmet verebilecek. OPPO, Türkiye’yi telefon üretim üssü haline getirmeyi hedefliyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ABD'li teknoloji devi Apple'ın yeni
Sıradaki Haber iPhone 16 ne kadar olacak? iPhone 16 (Plus, Pro, Pro Max) kaç TL olacak?