Orhan Tanış’tan partisinin vekiline tepki!

Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Orhan Tanış, partisinin Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün Kocaeli’de söylediği sözlere tepki verdi. Tanış kullanılan dili eleştirdi.

Orhan Tanış’tan partisinin vekiline tepki!

Yerel seçimlere kısa bir süre kala geçtiğimiz gün Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütünden önemli bir toplantı yapıldı. Yerel seçim süreci için Kocaeli’de görevlendirilen CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer aday adayları ile bire bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme öncesi basın toplantısı yapan ikili siyasi mesajlar verdi. Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün yaptığı açıklamada, “Hiçbir siyasi partinin vereceği katkıya ihtiyaç duymuyoruz. İttifak kargaşasını dikkate almayalım” ifadelerini kullandı.

“OLUMSUZ VÜMLEYİ YUT”

Tüzün’ün sözlerine Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Orhan Tanış tepki gösterdi. Tüzün’ün sözlerini alıntılaya Tanış, “Hiç bir partinin desteğine ihtiyacımız YOK”” Ama seçimi kazanmak için herkesin oyuna ihtiyacımız var. O zaman neden bu söylem??Bu söylem ile kendisini bir partiye mensup hisseden vatandaşları, Madem benim partimin desteğine ihtiyacın yok, O zaman benim de oyuma ihtiyacın yok diye düşündürmez mi? Siyaset her zaman pozitif, olumlu, kapsayıcı söylemle yapılmalı. Olumsuz cümleyi yut, Olumlu cümleler ile iddianı ortaya koy. Böylesi daha doğru olmaz mı?” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ