Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ormanya’dan dikkat çeken Haniyye paylaşımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden SEKAPark A.Ş.’nin yönetiminde olan Ormanya resmi hesabından skandal bir paylaşıma imza atıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden

31 Temmuz günü İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya platformu X hesabı üzerinden Hamas’ın Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye’nin ölümü sonrası taziye mesajı yayımlamış ve Instagram’ın Haniye ile ilgili paylaşımları engellediğine dikkati çekerek, durumun sansür olduğunu ifade etmişti. Altun’un açıklamasından kısa bir süre sonra Türkiye’de Instagram’a erişim engellendi.

“SKANDAL PAYLAŞIM”

Yaşanan duruma bir çok isim tepki gösterdi. Ancak en dikkat çeken paylaşımlardan biri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden SEKAPark A.Ş.’nin yönetiminde olan Ormanya’nın resmi sosyal medya hesabından yapıldı. Oğuz isimli bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımını X hesabından retweet eden Ormanya resmi hesabı kısa bir süre sonra paylaşımı kaldırdı.

“Bİ ARAP ÖLDÜ DİYE”

Ormanya’nın retweet yaptığı paylaşımda, “Binlerce kilometre ötede bi arap öldü diye ben neden arkadaşıma komik reels” atamıyorum ifadelerine yer verildi.