Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Osman Özköylü: Bu maçtan çıkaracağımız dersler var

Kocaelispor’un 2-0 kazandığı Pendikspor maçının ardından basının karşısına çıkan Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü “Bu maçtan çıkaracağımız dersler var” dedi.

Kocaelispor’un 2-0 kazandığı Pendikspor

KOCAELİSPOR’UN BENİM İÇİN AYRI YERİ VAR

Özköylü beklentilerin altında kaldıklarını belirtti ve şu ifadelere yer verdi: Tüm takımlara yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah sakatlıktan uzak, hak edenin şampiyon olduğu sezon olur. Kocaelispor’un benim için ayrı yeri var. Kısa süre de olsa formasını giydim. Kendi hedefleri doğrultusunda iyi bir takım kurdular. Şampiyon olup Süper Lig’e çıkmak istiyorlar. Şanslarının yüksek olduğunu bugünkü maçtan sonra gördük.

KAYBETMEK ÜZÜCÜ

Havanın bunaltıcı olması bizi çok etkiledi. Yüksek tempoda oynayan takımdık. Sıcaklık kendi oyunumuzdan ve tempomuzdan bizi uzaklaştırdı. Yapmamız gereken baskıyı yapamadık. Kocaelispor’a verdiğimiz şanslar kalemizde gol olarak sonuç buldu. Böyle bir günde kaybetmek üzücü ama buradan kazanılacak çok şey, çıkarılacak dersler var. 3-0, 4-0 kazansaydık kendimizi bazı noktalarda kandırabilirdik.

 

HAZIRLANMA AŞAMASINDAYIZ

Yepyeni bir takımız. Sistem ve oyuncuların birbirini tanıması, saha içi organizasyonu zaman gerektiriyor. Hazırlık zamanımız da kısaydı. İlk etaptaki kampımızda iki transferimiz vardı. Eze iki gün önce geldi. İstikrarlı oynamak için, sahada istediklerimizin çıkması için zaman gerekiyor. Son 2 senede sahada ne yapacağımızı herkes ezbere biliyordu. Bunun için de zamana ihtiyacımız var. Welington Souza iki haftadır bizimle beraber. Lige hazırlamak için maç oynatıyoruz. Oyuncuları da korumak zorundayız. Az sürelerle onları lige hazırlamaya çalışıyoruz.

DÜZELTECEĞİZ

Ligin başlamasına bir hafta kaldı. Bugünkü maçtan çıkaracağımız sonuçlarla, bundan önceki maçlarda aldığımız geri dönüşlerle beraber lige konsantre olacağız. Ligin havası başkadır. İstediğimiz oyun ve sonuç olmadı ama sonuç ne olursa olsun bizim gibi bir takımın sahada güçlü bir karakter ortaya koyması gerekiyor. Düzelteceğiz… 3-4 yabancı oyuncu transferi daha yapılacak. Özellikle orta sahada yaratıcı oyuncu sıkıntımız var. Bunlar için de yönetimimiz uğraşıyor. İnşallah gelecek hafta Hatay maçıyla iyi bir başlangıç yaparsak bizi iyi bir yere çıkaracaktır” şeklinde konuştu.