Osmanlı Yükseliş Ocakları yol haritasını konuştu!

Osmanlı Yükseliş Ocakları Genel Merkezi, bölge ve şube temsilcileri ile bir araya geldi. Ocak Genel Başkanı Ahmet Günaydın, güzel işler yaptıklarını ancak yeterince duyurmadıklarını ifade etti.

Osmanlı Yükseliş Ocakları yol haritasını konuştu!

Merkezi Kocaeli’de bulunan İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Balıkesir, Bursa, Diyarbakır, Samsun, Trabzon büyükşehirleri başta olmak üzere toplamda 30 ilde ve 12 ülkede örgütlenen Osmanlı Yükseliş Ocakları 2024 yılı toplantısını Kocaeli İzmit ilçesinde gerçekleştirdi. Teşkilat yöneticileri ve bölge temsilcilerinin katıldığı toplantıda Osmanlı Yükseliş Ocakları Genel Başkanı Ahmet Günaydın, Ocak çalışmaları ile ilgili ocak mensuplarına bilgilendirme yaptı.

Osmanlı Yükseliş Ocakları yol haritasını konuştu! - Resim : 1

“KRAL İLE GÖRÜŞÜYORUZ ARAMIZDA KALIYOR”

Ahmet Günaydın teşkilat mensuplarına yaptığı bilgilendirmede, “12 Metrekarelik bir dükkanda başladık. şimdi 34 ilde 12 ülkede aktif olarak varız. Federasyonumuz bünyesinde dernekler bulunuyor. Diğer illere telefon açtık hava ve mesafe nedeni ile zoom ile katılmalarını istedik. Biz çok güzel işler ve çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalar göz önünde olmuyor. Birleşik Arap Emirlikleri'nde kral ile görüşüp Osmanlıyı görüşüyoruz ama sadece bizim aramızda kalıyor. Afrika’da 100’e yakın katarakt ameliyatı yaptırdık, su kuyuları açtık. Bunlar gölgede kalıyor” şeklinde konuştu. Dernek yöneticilerinin daha gayretli olması gerektiğini vurgulayan Ahmet Günaydın, “40 yıldır bu ülke için mücadele ediyoruz. Birazdan görev dağılımı yapılacak” dedi.

Osmanlı Yükseliş Ocakları yol haritasını konuştu! - Resim : 2

“MAZLUMLARIN GÖNLÜNDE AL BAYRAK VAR”

Genel başkan yardımcısı Abdulselami Tatar ise, “Üçüncü dünya savaşı gündemi var. Yaşanan olayların çoğu terörist israil’e hizmet etmektir. Amaçları büyük bir İsrail devleti kurmaktır. Bizi birbirimize düşüreceklere karşı tedbirli olmamız lazım. Bizi bir arada tutan temel vuku İslamdır. Arazların hiçbiri özü tutmaz. Beraberlik bizi güçlü kılacaktır. İkinci dünya savaşı imparatorlukları yıkmak için başladı. Osmanlı yıkıldı. Osmanlı toprakları üzerinde şu anda 67 devlet var. Biz böyle bir ecdadın torunlarıyız. Dünyanın neresine giderseniz gidin bütün mazlumların gönlünde al bayrağımız var. Siz Osmanlı değiliz deseniz bile dünya sizi Osmanlı’nın devamı olarak görüyor” şeklinde konuştu.

Osmanlı Yükseliş Ocakları yol haritasını konuştu! - Resim : 3

Osmanlı Yükseliş Ocakları yol haritasını konuştu! - Resim : 4

Kaynak: Serhat Güneş