ÖSYM YKS TABAN PUANLARI 2024 TIKLA ÖĞREN: YKS Taban Puanları Nasıl Bakılır? 4 -2 Yıllık Üniversite Taban Puanları Listesi

ÖSYM YKS sonuçlarının açıklanmasıyla tercih süreci başladı. 16 Temmuz Salı gününün en önemli maddesi YKS sonuçları oldu. Hayalindeki üniversiteye girebilmek için tercihlerini hazırlayan öğrenciler YKS taban puanları inceledi. Peki, hangi bölüm kaç puan istiyor? 4 ve 2 yıllık üniversite taban puanları..

ÖSYM YKS TABAN PUANLARI 2024 TIKLA ÖĞREN: YKS Taban Puanları Nasıl Bakılır? 4 -2 Yıllık Üniversite Taban Puanları Listesi

YKS 2024 taban puanları araştırmaları yoğunlaştı. 16 Temmuz Salı günü erişime açılan 2024 YKS sonuçları ardından tercih süreci başladı. Milyonlarca üniversite adayının nefesini tutarak beklediği 2024 YKS sonuçları ardından tercih kılavuzu beklenmeye başladı. Aldığı puana göre üniversite tercihi yapacak olan öğrenciler YÖK atlas 2024 taban puanları araştırdı. Peki, 2024 YKS taban puanları nasıl sorgulanır? İşte merak edilen 4 yıllık üniversite taban puanları ve 2 yıllık bölüm taban puanları..

ÖSYM YKS TABAN PUANLARI 2024

Aldığı puana göre üniversite tercihi yapacak olan öğrenciler 2024 YKS taban puanları listesini beklemeye başladı. YKS sonuçları ardından açıklanacak olan YKS 2024 başarı sıralamaları ve kontenjanları henüz netleşmedi. Üniversitelerin taban ve tavan puanları yerleştirme işlemlerinin tamamlanmasının ardından netleşecek. YKS sonuçlarının açıklandığı 16 Temmuz Salı gününden itibaren tercih süreci başlayacak. YKS tercih kılavuzunda yer alan 2 ve 4 yıllık bölümlerin en son aldığı puanlara göre tercih yapılacak.

4 YILLIK ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYIN

2 YILLIK ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: HABER MERKEZİ