Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Otel odasında cinayet! Eski sevgilisini öldürdü

Beyoğlu’nda, bir kişinin yabancı uyruklu sevgilisini tartışma sırasında darp ederek ağır yaraladığı iddia edildi. Hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybederken, olay yerinden kaçan zanlı, otel çalışanı tarafından yakalandı. Bu anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Beyoğlu'nda, bir kişinin yabancı

Olay, saat 13.30 civarında Beyoğlu Şehit Muhtar Mahallesi’nde bulunan bir otelin 1’inci katındaki odada gerçekleşti. Maıa A. ve Mehmet E. adlı çift, kaldıkları odada tartışmaya başladı. Otel görevlilerinin uyarılarına rağmen tartışma hızla kavgaya dönüştü. Mehmet E., bilinmeyen bir cisimle Maıa A.’ya saldırarak ağır şekilde yaraladı. Kadın yere düştü ve Mehmet E. otelden kaçtı. Otel çalışanı Hakan Karaçam, kaçan Mehmet E.’yi fark ederek peşinden koştu ve şüpheliyi yakalayarak kıskıvrak tuttu. Çevredeki vatandaşlar ise durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri Maıa A.’ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı; ancak kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Otelin de mühürlendiği bildirildi.

“KANLAR İÇERİSİNDE YERDE YATIYORDU”

Olay sonrası yabancı uyruklu kadının kanlar içinde yerde yattığını belirten otel çalışanı Hakan Karaçam, “Tartışma sesi duyduğumda odanın çıkış saati geldiği için uyarmak üzere gittim. Kadının bağırışları fazla olunca, çıkmaları gerektiğini söyledim. Adam bana 10 dakika içinde çıkacağını söyledi. Bir yarım saat sonra içeriden ses gelmedi, kameradan adamın çıkışını gördüm ve kapının önünde yakaladım. Daha sonra ambulansı aradım. Kadını olaydan sonra gördüm, kanlar içinde yerde yatıyordu” şeklinde konuştu.

GÜVENLİK KAMERALARI O ANLARI KAYDETTİ

Şüpheli kişi, otel görevlisi Hakan Karaçam tarafından yakalandıktan sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin Karaçam tarafından yakalandığı anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren,
Sıradaki Haber Diyarbakır Baro Başkanı Narin ile ilgili son bilgileri paylaştı!