Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Otobüs arızalandı! Üniversiteliler tepki gösterdi: Yurdumuz okulumuza çok uzak

Büyükşehir Belediyesi’nin 755 hat nolu belediye otobüsünün seyir halindeyken arızalandı. Üniversiteye geç kalan öğrenciler duruma isyan etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin 755 hat

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Umuttepe-Karamürsel arasında sefer yapan 755 hat nolu belediye otobüsü seyir halindeyken arızalandı. Egzoz borusunun patladığı iddia edilen araçtan inen vatandaşlar Başiskele girişinde başka bir araç beklemek zorunda kaldı.

“SAAT 06.00’DA KALKTIK YİNE GEÇ KALDIK”

Öğrenciler, aracın arızalanması sebebiyle mağduriyet yaşadıklarını belirtti. Üniversite öğrencisi Şevval Göl, “Saat 06.00’da kalktığımız yetmiyor gibi bir de 10.00’daki derse geç kaldık. Erkenden otobüse biniyoruz bir de araç arıza yapıyor zaten trafik var. 3-4 okuluz yapacak bir şey yok” dedi.

“4 OKUL BİRDEN 1 ARACA BİNİYORUZ”

Üniversite öğrencisi Tahir Eminduman da duruma tepki göstererek “Hem yurdumuzu değiştirdiler. Bir de geç kalıyoruz. Umuttepe’ye taşındık. 4 okul birden 1 araca binmeye çalışıyoruz” ifade etti.

“YURDUMUZ OKULUMUZA ÇOK UZAK”

Bir diğer üniversite öğrencisi Nursu Gönülal ise “Zaten yurdumuz okulumuza çok uzak. Hem erken kalkıyoruz bir de otobüs bozuldu. Bir süredir yeni bir otobüs gelmesini bekliyoruz” dedi.