Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Otomobil taksi ile çarpıştı! 4 yaralı 

İzmit Tepeköy Mahallesinde aynı yönde seyir halinde olan ticari taksiyle otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

İzmit Tepeköy Mahallesinde aynı

Alınan bilgiye göre İzmit Tepeköy Mahallesi Kurtuluş Bulvarı üzerinde aynı istikamette seyir halinde olan Y.Y. idaresindeki 41 T 0256 plakalı ticari taksi ile İ.T. idaresindeki 41 AGV 278 plakalı otomobil kavşak dönüşünde çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobilde bulunan sürücü Y.Y. ve yolcu olarak bulunan N.T. araçta sıkışırken taksi sürücüsü İ.T. ve takside yolcu F.B. yaralandı.

4 YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri otomobilde sıkışan sürücü ve yolcuyu sıkıştırdıkları yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri 4 yaralıya olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırdı. Karayolları ekipleri yolda temizlik çalışması yaparken araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra sahilinde denizde hareketsiz bulunan
Sıradaki Haber Genç adam denizde hareketsiz bulundu