Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Otomobille kaldırıma daldı! 15 yaşında çocuk hayatını kaybetti

Amasya’nın Merzifon ilçesinde meydana gelen korkunç kazada, otomobilin hızla kaldırıma çıkarak çarptığı bir çocuk yaşamını yitirdi. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Amasya'nın Merzifon ilçesinde meydana

Olay, Cumhuriyet Caddesi’nde gerçekleşti. 35 RKB 01 plakalı aracın sürücüsü A.K., önündeki beyaz otomobili sollamak için ters şeride geçti. Ancak, karşı yönden gelen araçları fark edince tekrar kendi şeridine dönmeye çalıştı. Bu esnada direksiyon kontrolünü kaybederek kaldırıma çıktı ve kaldırımda yürüyen 15 yaşındaki Muharrem Can Özel’e hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle genç çocuk havaya fırladı ve yere düşerek ağır yaralandı. Kaza anı, çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralı olarak olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Muharrem Can Özel, hızla Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak hastanedeki tüm çabalara rağmen genç çocuk kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Kaza anı, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, aracın hızla kaldırıma çıkarak çocuğa çarpması, çocuğun çarpmanın etkisiyle havaya savrulması ve ardından yere düşmesi net bir şekilde görülüyor. Çarpmanın ardından otomobilin hızla yoluna devam etmesi de görüntülerde yer aldı. Olayın ardından gözaltına alınan sürücü Abdurrahim Kartal, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, evinde kaçak
Sıradaki Haber Veresiye alkol cinayetinde karar çıktı! Müebbet hapis cezası