Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Otoyolda ambulanstan atlayan genç kız yaşamını yitirdi 

TEM otoyolunda seyir halindeki ambulanstan aşağıya atlayan ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 15 yaşındaki İlayda Turhan olay yerinde yaşamını yitirdi.

TEM otoyolunda seyir halindeki

Alınan bilgiye göre TEM otoyolundan Ankara yönünde seyir halinde olan 54 AH 950 plakalı ambulansta bulunan İlayda Turhan (15), Körfez Hereke Tüneli çıkışında ambulansın arka kapısını açarak aşağıya atladı. Bir müddet sürüklenen genç kızın atladığını fark eden sağlık ekipleri ambulansı durdurarak kendisini kontrol etti. Yapılan kontrollerde genç kızın yaşamını yitirdiği tespit edilirken TEM otoyolunun bir şeridi trafiğe kapatıldı. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerince yapılan inceleme işlemlerinin ardından Turhan’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

HASTANEYE GERİ DÖNÜYORDU

Bir süredir Düzce’de yaşayan ailesi ile görüşmediği ve yaklaşık 6 aydır Sakarya’da bulunan yetiştirme yurdunda kaldığı öğrenilen Turhan’ın psikolojik sorunları olduğu belirtildi. Tedavisi için Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesinden İstanbul’da bulunan özel bir kliniğe sevk olan Turhan’ın kliniğin kendisini kabul etmemesi nedeniyle yeniden aynı ambulansla Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine geri götürüldüğü esnada olayın yaşandığı öne sürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla'nın Bodrum ilçesinde hırsızlık suçundan
Sıradaki Haber 14 yıl cezası vardı: Yakalandı!