Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Otoyolda feci kaza: 2’si çocuk 2’si ağır 6 kişi yaralandı 

Kuzey Marmara Otoyolunda kamyonet, pikap ve hafif ticari aracın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si çocuk, 2’si ağır olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı.

Kuzey Marmara Otoyolunda kamyonet,

Alınan bilgiye göre Kuzey Marmara Otoyolundan İstanbul yönünde seyir halinde olan Yusuf Öztürk idaresindeki 34 FSH 79 plakalı kamyonet, Karaabdülbaki mevkisinde emniyet şeridinde bekleme yapan İsmail Karataş idaresindeki 53 AR 758 plakalı pikapa çarptı. Çarpmanın ardından da pikap önünde bekleyen Uğur Şahin idaresindeki 58 EN 859 plakalı hafif ticari araca çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan İsmail Karataş ve eşi Hatice Karataş bulundukları yerde sıkıştı.

TEDAVİ ALTINA ALINDILAR

Sıkışan çift ekiplerin müdahalesi ile araçtan çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Kazada ağır yaralanan Karataş ailesi ambulansla Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hafif ticari araçta bulunan Uğur Şahin, eli Ece Şahin ile kızları Aysima Nezaket Şahin ve Emel Bengisu Şahin ise ambulansla Kocaeli Şehir Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolunun iki şeridi trafiğe kapatırken kazada kullanılamaz hale gelen araçlar çekicilerle otoparka götürülürken jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.