Oyuncu Ezgi Mola doğurdu mu? Ezgi Mola'nın bebeğinin ismi ne?

Geçtiğimiz yıl Mustafa Aksakallı ile nikah masasına oturan ve sayısız projede yer alan ünlü oyuncu Ezgi Mola, doğum yaparak anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Peki, Ezgi Mola doğum yaptı mı ve bebeğinin ismi nedir?

Ezgi Mola'nın doğum süreci, özellikle sosyal medyada sıkça takip edilen bir konu haline geldi. Hamilelik müjdesini paylaşmasının ardından, Mola reklam çekimleri dışında projelerden uzak kalarak bu özel süreci evinde geçirdi. Sosyal medya hesabından hamileliği boyunca sıkça "Doğurmadım" paylaşımları yapan ünlü oyuncu, dün akşam saatlerinde sağlıklı bir şekilde bebeğini dünyaya getirdi.

Ezgi Mola'nın yakın arkadaşı Merve Dizdar, çiftin bebeğine Can adını vereceklerini açıklamıştı. "Can bizim canımız olacak. Bize en büyük hediye. Çevresinde onu çok seven insanlar olacak. Adı Can olacak ama kim koydu bilmiyorum onu Ezgi'ye sorun" şeklindeki sözleriyle bebeğin adını duyuran Dizdar, ayrıca bu mutlu haberi duyan çevrelerinin de bebeği büyük bir sevgiyle karşılayacağını ifade etti.

Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftinin oğullarına hangi ismi verdikleri ise şu an için bilinmiyor. Ancak, bu sevindirici haberi sevenleri ve takipçileriyle paylaşan Mola'nın bebekleriyle ilgili detaylar kamuoyu tarafından büyük bir merakla bekleniyor.