Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Oyunu kullandı hayatını kaybetti

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde gerçekleşen acı olayda yerel seçimler için sandığa giden bir vatandaş oyunu attıktan sonra kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde gerçekleşen

Olay saat 11.30 sıralarında Alaşehir Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulunda yaşandı. Hasan Çay isimli vatandaş 1087 Nolu sandıkta oyunu kullandıktan sonra rahatsızlanarak sandık görevlisi Cafer Saban’a ‘Cafer’ diye seslenerek yere düştü. Yaşlı adamın yere yığılmasıyla okula çağrılan 112 Acil Servis ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Alaşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hasan Çay yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hacıbey Mahallesi Osmaniye Caddesi’nde oturan Hasan Çay’ın çiftçilik yaptığı ve 5 çocuk babası olduğu öğrenildi.

SEVENLERİNİ ÜZEN HABER GELDİ

Hasan Çay’ın yeğeni Mustafa Çay, “Beraber oy kullanmaya gittik, o ayrı ben ayrı sandıklarda oy kullandık. Ben eve döndüm, arkamdan haber geldi, rahatsızlanmış” dedi. Olayın tanığı sandık görevlisi Cafer Saban, “Oyunu kullandı, imzasını attı, rahatsızlanınca oturdu. En son ‘Cafer’ dedi ve kendini kaybetti. Ambulans çağırdık ambulansla hastaneye kaldırıldı” diyerek yaşlı adamın en son kendi adını seslendiğini söyledi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024
Sıradaki Haber KPSS lisans sınav yerleri açıklandı (2024 KPSS sınav giriş belgesi sorgulama)