Özak projeleri ile birlikte başvuruyu yaptı!

İYİ Parti’den Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan aday adaylığı başvurusu yapan Zekeriya Özak, projelerinin hazır olduğunu ifade ederek proje dosyası ile başvurusunu yaptı.

Özak projeleri ile birlikte başvuruyu yaptı!

Yerel seçimlere 4 aydan kısa bir süre kaldı. Siyasi partiler aday arayışına devam ederken Aday Adaylığı başvuruları da devam ediyor. Genel seçimin kaybedilmesi sonrası yerel seçimlere kendi adayları ile gireceğini açıklayan İYİ Parti’nin adayları merak ediliyor. İlçe Belediye Başkan adaylarını açıklamaya başlayan İYİ Parti’nin, aralık ayı içinde Büyükşehir Belediyesi adayını açıklaması bekleniyor.

Özak projeleri ile birlikte başvuruyu yaptı! - Resim : 1

15 YIL MECLİS ÜYELİĞİ YAPTI

İYİ Parti’nin ilk Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Zekeriya Özak oldu. Uzun yıllar Kocaeli büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Vekilliği görevini yürüten Özak, genel seçim öncesi İYİ Parti’ye üye olmuştu. Kısa süre içerisinde partide yer edinen Özak, SKM Başkanlığı yaparken eşi Elif Özak ise Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirildi.

BAŞVURUSUNU YAPTI

Bugün öğle saatlerinde İYİ Parti İl Başkanlığına giden Zekeriya Özak, aday adaylığı başvuru dosyasını teslim etti. Özak’ın aday adaylığı başvurusuna partililer yoğun ilgi gösterdi. Özak’ın adaylık başvurusuna Körfez Belediye Başkan Adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç, İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

Özak projeleri ile birlikte başvuruyu yaptı! - Resim : 2

“PROJELERİM HAZIR”

Başvuru belgelerini teslim etmeden önce kısa bir konuşma yapan Başkan Aday Adayı Zekeriya Özak, “Çoğunuz beni tanıyorsunuz 1966 yılında Siirt'te doğdum. 1976 yılından beri Kocaeli’de ikamet ediyoruz. Buranın ekmeğini yedik, suyunu içtik. 1987 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümünde mezun oldum. Yüksek mimar ünvanı aldım. Mimarlar Odası Kurucu Şube Başkanlığı görevinde bulundum. 15 yıl boyunca kesintisiz olarak Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi meclis üyeliği görevini yürüttüm. 8 yıl boyunca Belediye Başkan Vekilliği yaptım. Bu kenti tanıyorum, bu kente sevdam var. Bu hizmet aşkı ile aday adayı olacağım. Partim teveccüh ederse çalışacağım. Bir çok projem var. Elimde gördüğünüz dosya kentin bir çok sorunlarını çözecek olan dosya. Projelerim hazır” dedi.

Özak projeleri ile birlikte başvuruyu yaptı! - Resim : 3

“PARTİMİZE GÜÇ VERECEKTİR”

Daha sonra söz alan İl Başkanı Nusret Acur ise, “ Zekeriya Bey geçtiğimiz seçimlerde partimize SKM başkanlığı yapmıştı. Başarılı bir çalışma yaptı. Şimdi de aday adaylığı başvurusunda bulunuyor. İnanıyoruz ki partimize güç ve kuvvet verecektir. Bu bir süreç. Tahmin ediyorum ki ayın 15’ine kadar Büyükşehir Belediye Başkan adayımız ve ilçe belediye başkanlarımız netleşecek” dedi.

Özak projeleri ile birlikte başvuruyu yaptı! - Resim : 4