Özcan Aygün’e çok önemli görev

İlimizde geniş bir çevre tarafından tanınan, Adalet Bakanlığı’nda bakan danışmanlığı görevini yürüten Özcan Aygün, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdür Yardımcılığı’na görevlendirildi

Özcan Aygün’e çok önemli görev

Bekirpaşa bölgesinin tanınan simalarından, ilimizde uzun yıllar ticaretle uğraşan geçtiğimiz genel seçimlerde AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Özcan Aygün’e çok önemli görev. 45 yaşında olan Aygün, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdür Yardımcılığı’na görevlendirildi.

ÖZCAN AYGÜN KİMDİR?

1978 Trabzon doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini İzmit’te tamamladı. Doğu Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu. Ailesiyle birlikte uzun yıllar İzmit'te ticaret yaptı. Üniversite eğitimi esnasında ve sonrasında birçok sivil toplum kuruluşunda aktif rol aldı. 2011-2015 Yılları arasında AK Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcılığı ve İzmit SKM Başkanlığı görevlerini yürüttü. 2015 yılında memur oldu, Başbakan Müşavirliğine atandı. Adalet Bakanlığı Müşaviri olarak görev yaptı. Evli ve iki çocuk babası.