ÖZCAN DENİZ YURDA HANIM KİM? Özcan Deniz Kaç Kardeşi Var? Özcan Deniz Ailesi

Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden Özcan Deniz sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Suların bir an olsun durulmadığı Özcan Deniz cephesinde Yurda Güler yankıları sürüyor. Ailesini silen Özcan Deniz paylaşımında yer alan Yurda hanımın kim olduğu sorgulandı. Peki, Özcan Deniz Yurda hanım kim? İşte yanıtı..

ÖZCAN DENİZ YURDA HANIM KİM? Özcan Deniz Kaç Kardeşi Var? Özcan Deniz Ailesi

Özcan Deniz ailesi arasındaki sular durulmadı. Ailesiyle sosyal medya hesabından restleşen Özcan Deniz cephesinde işler karıştı. Art arda paylaştığı duygusal gönderilerin ardından artık tek ailesinin oğlu Kuzey ve eşi Samar Dadgar olduğunu açıklayan Özcan Deniz topa tutuldu. Kız kardeşinin paylaşımıyla magazin dünyasında adı daha fazla anılmaya başlayan Özcan Deniz Yurda mevzusu dikkat çekti. Peki, Özcan Deniz Yurda hanım kim? Özcan Deniz kardeşleri kaç tane? İşte yanıtı..

ÖZCAN DENİZ YURDA HANIM KİM?

Hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündem olan Özcan Deniz tüm ailesini sildiğini söyledi. Menajerliğini yapan abisi Ercan Deniz ile birbirine giren Özcan Deniz ailesine resti çekti. Kız kardeşi Yurda Gürler ve aile içerisinde yaşananlarla ilgili gelinleri Samar Dadgar'ı suçlayan ailede sular durulmadı. Sabahattin Ali'nin, "İsteseler canımı vereceğim çoğu insanı hayatımdan çıkardım. Çünkü yokluklarına üzülmek, yaptıklarını üzülmekten daha kolay…" sözlerinin yer aldığı paylaşım yaptı.

ÖZCAN DENİZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

19 Mayıs 1972 Ankara doğumlu Özcan Deniz aslen Ağrılıdır. 1985 yılında ilk orkestra çalışmasını yapan Özcan Deniz ilk albüm çalışmasını 1992 yılında yaptı. Yine Ağlattın Beni isimli albümünü piyasaya süren Özcan Deniz Meleğim, Beyaz Kelebeğim, Yalan mı, Çoban Yıldızı, Aslan Gibi, Leyla, Ses ve Ayrılık, Hediye albümleri çıkardı. Asıl ününe Nurgül Yeşilçay ile başrolleri paylaştığı Asmalı Konak dizisiyle kavuşan Özcan Deniz Samar Dadgar ile evlendi.

ÖZCAN DENİZ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur