ÖZEL GÜVENLİK SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI 2024 PDF: EGM 108. Dönem ÖGG Sınavı Soruları ve Cevapları TIKLA İNCELE

Özel Güvenlik Sınavı (ÖGG) soru ve cevapları araştırılmaya başladı. EGM'den gelecek açıklamaya odaklanan milyonlarca aday için meraklı bekleyiş başladı. 108. dönem Özel Güvenlik Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi sınavı 27 Nisan Cumartesi günü yapıldı. Peki, 108. dönem Özel güvenlik sınav soruları yayınlandı mı? İşte özel güvenlik sınavı soruları ve cevap anahtarı..

ÖZEL GÜVENLİK SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI 2024 PDF: EGM 108. Dönem ÖGG Sınavı Soruları ve Cevapları TIKLA İNCELE

108 dönem özel güvenlik sınav soruları araştırması yapan adaylar için meraklı bekleyiş başladı. ÖGG sınav kılavuzu açıklandı. 27 Nisan Cumartesi günü Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yapılan Özel Güvenlik Sınavı binlerce adayın araştırmalarında yerini aldı. egm.gov.tr özel güvenlik sınav sonuçları yayınlandı. İşte merak edilen özel güvenlik sınavı soruları ve cevapları..

ÖZEL GÜVENLİK SINAVI SORULARI VE CEVAPLARI

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından organize edilen 108. dönem ÖGG sınavı soruları ve cevapları yayına girdi. 29 Nisan 2024 Pazartesi günü itibariyle yayında olan ÖGG sınav soruları ve cevap anahtarı incelenmeye başladı. Özel güvenlik sınavı A ve B soru kitapçıkları ve cevap anahtarları için www.egm.gov.tr/ozelguvenlik internet sitesine giriş yaparak soruları görüntüleyebilirsiniz. Silah Farkı sınavına katılan adayların sınavdan başarılı sayılabilmeleri için yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınav toplamlarının en az 50, bu puan ile daha önce başarılı olduğu temel silahsız sınav puan toplamının ortalaması en az 60 puan olması gerekiyor.

Silahsız özel güvenlik temel eğitim sertifikası bulunan adayların silahsız yenileme eğitimi ile birlikte silah farkı eğitimi alarak özel güvenlik yenileme sınavına ve silahlı sınav türünden katılacak adayların başarılı sayılabilmeleri için yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınav toplamlarının en az 50, bu puan ile daha önce başarılı olduğu temel silahsız sınav puan toplamının ortalaması en az 60 puan olması gerekiyor. Aday başarılı olamazsa sınav sonucu silahsız olarak değerlendiriliyor.

108. DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAVI SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN