Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özge Özışık: ‘Ödüllendirmek istiyoruz’

Normal sezonu ilk 4 içinde tamamladıkları için mutlu olduklarını söyleyen takım kaptanı Özge Özışık, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Normal sezonu ilk 4

İYİ BİR TAKIM

Kendisi açısından iyi bir sezon geçirdiğini ifade eden Özge şu ifadelere yer verdi: “Aslında puanımız aynı fakat averajdan dolayı genel sezonda üçüncülüğü kaçırdık. Benim açımdan sezon iyi geçti ama ufak tefek sakatlıklar yaşadım. Bunun dönüşü benim için iyi oldu. İyi bir arkadaş grubuyuz. İyi bir takımız. Play-Off’ta Galatasaray ile eşleştik. İyi bir takım. Tabii ki kolay olmayacak. Onlar da yarı final oynamak istiyor ama biz iyi geçen bu sezonu yarı final yaparak, umuyorum ki yarı finali de geçerek finalle iyi bir şekilde kapatmak istiyor, bu durumu ödüllendirmek istiyoruz.

MAÇ MAÇ BAKACAĞIZ

Galatasaray’ı hem kendi evimizde hem de onların sahasında rahat bir şekilde yendik. O yüzden bizim için olumlu ve güzel bir eşleşme oldu. İki maç üzerinden oynanıyor ve bu maçların telafisi yok. Dolayısıyla onlar da iki maç kaybettik diye karşımıza çıkmayacaklardır ama biz bunun bilincindeyiz. Galatasaray ile eşleşmiş olmak bizi asla korkutmuyor. Ligde Fenerbahçe’yi de en çok zorlayan takımlardan biriydik. Burada elimizden kaçtı, onların sahasında da çok az bir sayıyla kaybettik. Karşımıza kim gelirse gelsin biz herkesi yenebilecek güçte bir takımız. Maç maç yolumuza bakacağız.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Belediye-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu
Sıradaki Haber Metin Özkan’dan ağabeyi Bayram Özkan için teşekkür