Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özgü Namal Son Dakika: Kızıl Goncalar Meryem’i Özgü Namal Tesettüre Girdi! Olay Değişim

Eşini zamansız kaybettikten sonra hayata küsen ünlü oyuncu Özgü Namal yıllar sonra ortaya çıktı. Yeni projesi Kızıl Goncalar için tesettüre giren ünlü oyuncu hayranlarını şoke etti. Yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar için imaj değiştiren Özgü Namal 9 yıl sonra tesettürüyle göründü. İşte Özgü Namal’lı Kızıl Goncalar’dan ilk fotoğraf..

Eşini zamansız kaybettikten sonra

Televizyonun yeni dönem dizilerinden Kızıl Goncalar geri sayım başladı. Eşi Ahmet Serdar Oral zamansız ve aniden kaybeden Özgü Namal inzivaya çekildi. Kurtlar Vadisi’nde Elif, Merhamet dizisinde gözü kara avukat Narin rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Özgü Namal sessizliğini bozdu. 9 yıl sonraki ilk işi Kızıl Goncalar dizisi olan Özgü Namal ortama çıkmaya başladı. FOX TV ekranlarının son dönem yapımlarından olan Kızıl Goncalar dizisinde Meryem karakterine bürünecek olan Özgü Namal, rolü için tesettüre girdi. Sosyal medyayı yıkan fotoğrafın ardından Kızıl Goncalar dizisi, Özgü Namal çocukları, Ahmet Serdar Oral, Özgü Namal instagram, Özgü Namal filmleri, Özgü Namal oynadığı diziler, Kızıl Goncalar oyuncuları, Özgü Namal eşi ne zaman öldü, Özgü Namal son dakika, Özgü Namal eşi neden öldü araştırıldı. İşte Kızıl Goncalar Meryem’i Özgü Namal fotoğrafı..

KIZIL GONCALAR DİZİSİ NE ZAMAN? 

Senaryosu Necati Şahin tarafından yazılan Kızıl Goncalar dizisi için geri sayım başladı. Merakla beklenen yapımda Özgü Namal ve Özcan Deniz rüzgarı esti. Dizide idealist bir doktor olan Levent (Özcan Deniz) ile muhafazakar bir ailede büyüyen Meryem’in (Özgü Namal) hikayesi izleyici karşısına çıkacak. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi oyuncu kadrosunda Mert Yazıcıoğlu, Sitare Akbaş, Hazal Türesan, Şerif Erol gibi isimler var. Henüz yayın tarihi belli olmayan Kızıl Goncalar dizisinin yılbaşından önce yayına girmesi bekleniyor.

ÖZGÜ NAMAL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

28 Aralık 1978 İstanbul doğumlu Özgü Namal, Üsküdar Cumhuriyet Lisesi’nden mezun oldu. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde tamamladı. Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi alan güzel oyuncu, 1997 yılında Masal Gerçek Tiyatrosu’nda çocuk oyunlarıyla tiyatroya başladı. Beşibiryerde televizyon dizisiyle kamera önüne ilk kez çıkan Özgü Namal, Kerem filminde oynadı. Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar’ın sevgilisi Elif Eylül karakteriyle hafızalarda yer aldı. 2015 Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında jüri olarak yer alan Özgü Namal; Yalnız Kurt, Benimle Var mısın? Merhamet gibi yapımlarda yer aldı. 2014 yılında reklamcı ve nefes terapisti Ahmet Serdar Oral ile evlenen Özgü Namal eşini kaybetti. Özgü Namal eşi Ahmet Serdar Oral 5 Ekim 2020 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

ÖZGÜ NAMAL INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

ÖZGÜ NAMAL DİZİLERİ

1997 – Beşibiryerde (Ahu)

1998 – Affet Bizi Hocam (Nehir)

1998 – Bir Filiz Vardı (Genç Filiz)

1998 – İkinci Bahar (Öğrenci)

2000 – Karate Can (Zeliha)

2001 – Cinlerle Periler

2001 – Yeditepe İstanbul (Duru)

2002 – Havada Bulut (Yorgiya)

2003 – Hayat Bilgisi (Öğretmen)

2003-2005 – Kurtlar Vadisi (Elif Eylül)

2006 – Bebeğim (Emel Erter)

2008 – Benim Annem Bir Melek (Durusu)

2008 – Nerede Kalmıştık

2009-2010 – Hanımın Çiftliği (Güllü)

2009 – Masumlar (Zeynep)

2012 – Koyu Kırmızı (Ümit)

2013-2014 – Merhamet (Narin)

2014 – Yalnız Kurt (Özgü Narman)